Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Pro Baseball Team Oakland A säljer sittplatser för Bitcoin


Viktiga takeaways

  • Oakland A säljer säsonger för hela säsongen för Bitcoin.
  • President Dave Kaval uppgav att han har fått mer än 100 förfrågningar och hoppas kunna slutföra två till tre försäljningar till nästa torsdag.
  • Andra proffslag som NBA: s Dallas Mavericks och NFL: s Miami Dolphins har tidigare accepterat krypto.

Dela den här artikeln

Professionellt basebollag Oakland Athletics accepterar Bitcoin som betalning för helsäsongssviter, enligt en intervju som sändes av Bloomberg Technology den 26 mars.

En Bitcoin per svit

Tidigare meddelade teampresident Dave Kaval att hans team planerade att acceptera Bitcoin som betalning för stadssviter för hela säsongen, med plats för upp till sex personer. I stället för att sälja enskilda biljetter, valde laget att sälja en svit för 1 BTC oavsett Bitcoin-priser.

Till nuvarande Bitcoin-priser betyder det att säsongslång tillgång till en svit kan köpas för cirka 57 500 dollar.

I veckans intervju sa Kaval att han har fått mer än 100 förfrågningar hittills. Det finns tio stadionssviter avsatta för erbjudandet, och han hoppas att två eller tre erbjudanden kommer att slutföras till säsongens öppningsdatum nästa torsdag.

Han tillade att laget kunde acceptera andra kryptovalutor i framtiden, eftersom det är beroende av betalningsprocessorn BitPay. Han sa inte om laget skulle acceptera kryptovaluta för standardbiljetter.

Slutligen uppgav Kaval att laget inte kommer att ta ut sin BTC för fiatvaluta. Istället planerar den att hålla Bitcoin som den får i hopp om att kryptovalutans värde kommer att stiga.

Andra idrottslag accepterar krypto

Flera andra professionella idrottslag har tidigare beslutat att acceptera kryptovaluta som betalningsmedel.

I början av mars lade NBA: s Dallas Mavericks till Dogecoin i sin serie stödda kryptovalutor efter det första kryptostödet 2019. Tidigare samarbetade NFL: s Miami Dolphins med Litecoin Foundation för att delvis acceptera LTC. NBA: s Sacramento Kings var en av de tidigaste att acceptera kryptovaluta 2014.

Annan kryptorelaterad aktivitet utanför detaljhandelsbetalningar pågår också. Särskilt kryptobörsen FTX har just framgångsrikt fått namngivningsrättigheterna till Miami Heats hemstadion.

I skrivande stund hade denna författare mindre än 75 dollar i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

TIME Magazine CFO Job Posting kräver “komfort med Bitcoin”

Bitcoinguide

Indien väger Crypto Exchange IP-adressförbud: rapport

Bitcoinguide

Cream Finance webbplats komprometterad, hackare begär fröfraser

Bitcoinguide