Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Privat meddelandeappsignal accepterar nu donationer i kryptovalutor – Nyheter Bitcoin News


Den ideella stiftelsen bakom den integritetsdrivna meddelandeprogrammet Signal ansluter sig officiellt till kryptovalutahandlingen. I det här fallet meddelade Signal Foundation att de har börjat acceptera kryptodonationer.

Signal Foundation tar också donationer i sekretessmynt

Enligt en meddelande via Twitter uppmuntrade organisationen människor att ordna donationer via kryptovalutor, men det är inte begränsat till bitcoin (BTC) eller ethereum (ETH).

Per deras målsida stöder stiftelsen också litecoin (LTC), chainlink (LINK), zcash (ZEC), amp (AMP), Basic Attention Token (BAT), dai (DAI), gemini dollar (GUSD), storj (STORJ ) och 0x (ZRX).

Tillägget av sekretessmynt kommer som svar på ett antal användare av sociala medier frågar Signal för att lägga till sådana kryptor för att “följa” deras integritetsstyrda filosofi.

En tweet från Signal lyder:

Som ideell organisation är vi beroende av ditt stöd. Om du tålmodigt har väntat på att Signal ska acceptera kryptovalutadonationer behöver du inte längre återlämna din generositet.

Beträffande den använda kryptobetalningsprocessorn uppgav Signal Foundation att den kommer att hantera alla betalningar via The Giving Block, ett företag som är specialiserat på behandling av kryptodonationer för ideella organisationer.

Dessutom påpekade teamet bakom Signal-appen att de som vill göra anspråk på amerikanskt skatteavdrag kan “ge en e-postadress för att få ett skattekvitto.”

Stiftelsen klargjorde vidare att The Giving Block stöder anonyma donationer.

App godkänd av kryptovänliga personligheter

Signal, skapad 2018 av Moxie Marlinspike och Brian Acton, är en välkänd app för integritetsmeddelanden med mer än starka krypteringsfunktioner.

I själva verket har appen fått mainstream-godkännande globalt från kryptovänliga personligheter, som den amerikanska visselblåsaren Edward Snowden, Twitter-grundaren Jack Dorsey och Tesla Technoking Elon Musk, som nyligen uppmuntrade sina Twitter-följare att börja använda den.

Nyligen, på grund av den kontrovers som orsakats av Whatsapp som ändrade villkoren, steg Signalens användarbas på några timmar.

Vad tycker du om att Signal accepterar kryptodonationer? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Unmarshal samlar in $ 2,6 miljoner USD från tunga tyngder för att bygga flerkedjigt dataindexeringsprotokoll – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Major Malaysian Bank Kenanga förvärvar 19% andel i en kryptobörs – utbyter Bitcoin News

Bitcoinguide

Kunder från Latinamerikanska gigantiska Mercado Libre kan köpa fastigheter med Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide