Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Privat Blockchain-projektfinansiering accelererar när företag kämpar för att ta itu med nya behov – Bitcoin News


Blockchain-verksamheten omfattar alltmer mer traditionell finansiering från stora riskkapitalfonder för att utnyttja dessa strategiska intressenters fördelar istället för crowdfunding-vägar som populariserades under den senaste blockchain-hype-vågen.

Finansiering: Concordium, StakeWise och Automata avslöjar privat kapital från ledande fonder

I en betydande avvikelse från den sista krypto-startvågen med fokus på insamlat offentligt kapital i form av initiala mynterbjudanden (ICO), tokenförsäljning och börsintroduktioner, utnyttjar dagens framåtgående blockchain-initiativ alltmer privat kapital från riskkapitalfonder. Även om de utdelade beloppen inte överskuggar de miljarder som samlats in av projekt under tidigare år, är den senaste utvecklingen positiv för företag, fonder och användare i stort.

En blockchain-VC-investering utnyttjar fackets expertis och due diligence, vilket ger större trovärdighet till det underliggande projektet. Följaktligen vänder sig företag till dessa mer traditionella finansieringsställen för att stärka projektets rykte och bränna sina uppgifter.

Enterprise Blockchain går in i Fundraising Drive

Eftersom affärsintresset för blockchain fortsätter att accelerera har decentraliserat blockchain avslutat en privat tokenförsäljning på 10 miljoner euro som är utformad för att hjälpa blockchain att utöka sitt fotavtryck inom företagsarenan.

Concordium, som nyligen tillkännagav ett partnerskap med Geely Group, planerar att använda medel för att hjälpa stora företag att anta blockchain över flera områden efter noggrann testning av dess ID-koncept på protokollnivå. Blockchain, som kan stödja smarta kontrakt, själv suveräna ID och mer, planerar att lansera sin mainnet under andra kvartalet.

Mindre summor betyder inte mindre betydelsefulla projekt

Även när beloppen är mer begränsade i förhållande till tidigare kryptoinsamlingsenheter är de operationer som mottar privat finansiering på intet sätt obetydliga och speglar naturligtvis den växlande infrastrukturen i hela ekosystemet.

Ethereums stakingprotokoll Stakewise är en av de organisationer som nyligen har avslutat en privat finansieringsrunda. ETH2-satsningsprotokollet är på väg att starta sin mainnet-lansering efter att ha initierat en kampanj för tidiga adoptrar och landat en blygsam privat finansieringsrunda på bara 2 miljoner dollar. Den senaste finansieringen efter dess startkapital från Collider Labs leddes av Greenfield One tillsammans med Collider Ventures, Gumi Cryptos, Lionschain Capital och andra privata investerare.

Ett annat projekt som ökar är Automata Network, ett ledande integritetsinriktat mellanvaruprotokoll. En gemensam insamling på 1 miljon dollar kom från ett konsortium som inkluderar Alameda Research, Divergence Capital, Genesis Block Ventures, IOSG Ventures och KR1.

Företaget, som fokuserar på att lägga till kompletterande Web3-integritetsfunktioner och infrastruktur till befintliga projekt, har för avsikt att använda dessa medel för att främja produktforskning och -utveckling samtidigt som det utvidgar Automata Networks fotavtryck och samhällsengagemang.

Ser du blockchainföretag återvända till crowdfunding i framtiden när marknaden mognar och förtroendet återfås? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

XRP riktar sig mot nya heltidshöjder efter att ha överlevt SEC-slakt

Bitcoinguide

XRT går till BSC & PancakeSwap

Bitcoinguide

Taraxa vill lägga upp alla informella transaktioner, avslöjar detaljer om den kommande TGE – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide