Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

PotCoin lanserar nya skrivbords- och mobilplånböcker; NFT-skattejakt med över $ 150 000 i priser »CryptoNinjas


PotCoin, en kryptovaluta för den digitala och globala cannabisindustrin, tillkännagav idag några nya uppdateringar, inklusive en NFT-skattejakt med över $ 150 000 i priser, nya stationära och mobila plånböcker och lanseringen av PotCoin Rewards.

Nya mobil- och stationära plånböcker

Med migrationen av PotCoin till Nexus Network är ett av de mest spännande projekten som kommer till liv lanseringen av nya och förbättrade skrivbords- och mobilplånböcker.

Att skicka och ta emot mynt är nätverket och att göra det till en smidig upplevelse hjälper PotCoin-ekonomin att växa och vara lätt att använda för både användare och handlare.

”Våra äldre plånböcker var föråldrade, långsamma och uppriktigt sagt svåra att använda för den genomsnittliga användaren. Med detta i åtanke redesignade vi helt de officiella Potcoin-mobil- och stationära plånböckerna. Inte bara kommer de att lysa snabbt, men de kommer också att vara otroligt enkla att använda och intuitiva. Ett separat och detaljerat tillkännagivande kommer att göras under de kommande veckorna med den officiella lanseringen av de nya stationära och mobila plånböckerna. ”
– PotCoin-teamet

Belöningsplattform

Med lanseringen av nya plånböcker meddelade PotCoin-teamet också lanseringen av PotCoin Rewards; en belönings- och lojalitetsekosystemplattform för cannabisindustrin.

Handlare och ekosystempartners kommer nu att kunna belöna sina kunder, förbättra lojaliteten och stimulera kunderna och driva mer trafik till sina företag.

NFT Treasure Hunt

I början av nästa månad släpper PotCoin-teamet de första 5 av 420 unika och sällsynta NFT: erna på OpenSea och olika andra NFT-marknadsplatser.

Varje NFT kommer att ha en hemlig och dold fil som innehåller nycklarna till en PotCoin-plånbok som innehåller mellan 1 420 och 1 000 420 PotCoins. Med upp till en miljon mynt i en speciell NFT; det är över $ 50 000 USD för en lycklig jägare.Source link

Related posts

Applied Blockchain lanserar SILENTDATA för att möjliggöra sekretessbevarande öppna bankkontroller »CryptoNinjas

Bitcoinguide

NEM lanserar officiellt sin nästa generations offentliga blockchain

Bitcoinguide

Cryptos Black Thursday ett år senare: Bitcoin upp 1000%

Bitcoinguide