Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Populär talkshowvärd Ellen Degeneres frågar om kryptovaluta – Mark Cuban uppmanar henne att acceptera Dogecoin – Bitcoin News


Populär talkshowvärd Ellen Degeneres frågade Shark Tank-stjärnan Mark Cuban om kryptovaluta och icke-fungibla tokens under Ellen Degeneres Show som sändes på tisdag. Förutom att förklara kryptovaluta för Degeneres försökte kubanska övertyga henne att acceptera dogecoin i sin butik.

Ellen Degeneres försöker förstå Dogecoin

Shark Tank-stjärnan Mark Cuban dök upp i Ellen Degeneres Show på tisdag. Degeneres är en populär komiker, tv-värd, skådespelerska, författare och producent. Cuban är ägare till National Basketball Association (NBA) laget Dallas Mavericks.

”Idag lärde Mark Cuban mig om dogecoin. Jag är fortfarande inte säker på att jag förstår det, eller vet hur man uttalar det, men det är verkligen kul att säga, ”twittrade Degeneres.

Populär talkshowvärd Ellen Degeneres frågar om kryptovaluta - Mark Cuban uppmanar henne att acceptera Dogecoin

Degeneres frågade kubanska om kryptovalutor och icke-fungibla tokens (NFT). “Är det något som vi alla borde titta på?” Hon sa.

“Saken med NFT är att de bara är digitala samlarobjekt,” beskrev kubanska. ”Tänk inte på tekniken alls. Det är bara en sak att samla in, bara det råkar vara digitalt. ” Shark Tank-stjärnan tillade: “Om du tänker på allt på din telefon som du värdesätter, särskilt yngre barn, är deras mer värdefulla ägodelar saker på deras telefon. En NFT är bara en digital samlarobjekt som du kan köpa, hålla, sälja som alla andra samlarobjekt. ”

Innan intervjun med kubanska sändes lanserade Degeneres sin första NFT för att samla in pengar till World Central Kitchen (WCK). ”Ellen hoppar på den senaste internetgillan för ett gott ändamål genom att auktionera ut en aldrig såld monolog och selfie med hennes originalkonst,” Woman with Stick Cat ”, beskriver auktionssidan.

När det gäller kryptovaluta förklarade kubanska för Degeneres att det “bara är en tillgång att investera i.” Han fortsatte: ”Bitcoin är som en digital version av guld. Ethereum är en digital version av en valuta. Och sedan fick du dogecoin som bara är kul men den konstiga delen om det, det gick från att vara ett kryptovaluta-skämt till att nu bli något som har blivit en digital valuta. ”

Dallas Mavericks började acceptera dogecoin för betalningar i mars via Bitpay. Kuban sa vidare:

På Mavs säljer vi mycket varor för dogecoin och du bör titta på det för Ellen-butiken. Ni kan sälja en hel massa saker för dogecoin.

Degeneres svarade: “Vi kommer säkert att göra det.”

Degeneres noterade att hon tidigare var intresserad av att investera i fastigheter: ”Jag är intresserad av dogecoin och jag vill verkligen veta mer om detta.”

Kubansk skyldig och sa att “det är galet, det galnaste någonsin” innan vi fortsatte med att förklara hur dogecoin började som en meme-kryptovaluta. Ägaren till Dallas Mavericks diskuterade sedan kryptovalutan som en investering och noterade att dogecoin är ”en bättre investering än att köpa en lotterilott.”

Degeneres sa dock att hon är skeptisk till kunskapsprocessen (KYC) och att hon måste ange sitt personnummer när hon registrerar sig för att köpa dogecoin genom en tjänst som Robinhood. Kuban, å andra sidan, sa att han är mindre bekymrad över det.

Tror du att Ellen Degeneres kommer att investera i dogecoin och acceptera det för betalningar i sin butik? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin Games släpper ‘The Angry Banker’, värd en $ 12.000 turnering – Promoted Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance avbryter uttag av Ethereum och ERC-20-token innan kursen snabbt går tillbaka – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

City stöder ansträngningar för att hålla Bitcoin i statskassan, tillåta skattebetalningar i BTC – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide