Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Populär nattklubb E11even Miami avslöjar kryptovalutans betalningsaccept – Bitcoin News


Medan kryptotillgångar har sett monumentala vinster den här veckan, kommer den populära nattklubben i Florida, E11even Miami att acceptera bitcoin och en massa andra digitala tillgångar för varor, drycker och bord. Efter pandemin kommer E11even Miami att återupptas den 23 april och kommer att få stöd för kryptotillgångar när nattlivet återupprättar tjänster.

24-timmars nattklubb E11even Miami för att stödja kryptobetalningar

Sedan 2014 har E11even Miami varit en populär nattklubb i Sunshine State och känd för sin verksamhet 24 timmar om dygnet och sju dagar i veckan. På senare tid har Miami blivit ett nav för kryptovalutor eftersom stadens borgmästare Francis Suarez är hausse om den digitala tillgångsindustrin. Suarez vill ägna “ansträngningar för att göra bitcoin till en acceptabel valuta” i staden Miami. Dessutom har Samuel Bankman-Friedts FTX Exchange förvärvat ett namnrättsavtal för NBA: s Miami Heat arena.

Populär nattklubb E11even Miami avslöjar kryptovalutans betalningsaccept

E11even Miamis grundare Dennis DeGori har sett positiviteten mot kryptotillgångar i Miami och detaljerat att när gäster betalar för bord, drycker, varor, “har gästerna möjlighet att sömlöst betala med kryptovaluta.” Meddelandet beskriver att E11even Miami kommer att acceptera BTC, BCH, XRP och DOGE för betalningar.

“Med den enorma tillväxten och relevansen av Cryptocurrency tillsammans med borgmästaren Francis Suarez som ledde avgiften för Miamis tekniska högkonjunktur, kände vi att det var vettigt att införa Cryptocurrency som ett alternativ för våra gäster att betala för sin utekväll,” sa DeGori under tillkännagivandet.

Klubbens grundare tillade:

E11even är dedikerad till att alltid ligga före kurvan, och vi tror att kryptovaluta är här för att stanna.

Crypto Acceptance: Soon to Be a ‘Nightlife Industry Norm’

Nattklubbägarna säger att verksamheten har “samarbetat med ett av de största kryptovalutabehandlingsföretagen”, men nämner inte partnern. “Att acceptera krypto är attraktivt för platsen och dess gäster när E11even kontinuerligt ser sina VIP-gäster mer involverade i Bitcoin-industrin”, sa företaget. Gino LoPinto, driftspartner till E11even Miami, har lagt märke till trenden.

“Att ta med tjänster och bekvämligheter som tillgodoser vår banbrytande kundkrets är av yttersta vikt (för oss), och vi ser en ökande trend för kunder som vill använda sin kryptovaluta som betalningsform”, förklarade LoPinto. “Vi tror att nattklubbar som tillåter Bitcoin som betalning snart kommer att bli en nattlivsnorm, och vi är glada över att vara de som banar väg.”

Vad tycker du om att nattklubben E11even Miami accepterar kryptotillgångar för betalningar? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

BCH, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin cash, BTC, Club, Dennis DeGori, E11even Miami, Francis Suarez, Gino LoPinto, miami, Nightclub, Nightlife

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vinnaren tar ut $ 160 000 från Bitcoin.com-spel med en 13 870 gånger multiplikator – marknadsförda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Crypto CEO “övertygad” om Bitcoin Cycle Top, varnar för försäljning av sidintensitet

Bitcoinguide

Den här veckan överfördes en enda enhet 10 000 BTC förvärvad 2013 – Bitcoin Nyheter

Bitcoinguide