Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Populär Bobblehead-tillverkare Funko tillkännager ny uppställning av NFT-produkter – Bitcoin News


Efter lanseringen av nya Garbage Pail Kids-icke-fungibla token (NFT) -tillgångar och de senaste Godzilla NFT-samlarobjekten från Topps, det ledande popkulturproduktföretaget Funko Inc., avslöjade att företaget också går med i NFT-striden. Funko meddelade på torsdagen att företaget har förvärvat Tokenwave, LLC och investeringen syftar till att projicera företaget till de digitala tillgångarna och NFT-marknaderna.

Funko Pop! NFT kommer i sommar

Det börsnoterade företaget Funko (Nasdaq: FNKO) är ett välkänt amerikanskt företag som lanserades 1998 av Mike och Claudia Becker. Sedan dess har företaget katapulterat till ett av de bästa popkulturvarumärkena under de senaste två decennierna. Funko gör en myriad av produkter, men företaget är mest känt för licensierade bobbleheads och vinylfigurer. Investeringen i Tokenwave, LLC syftar till att ”utöka företagets popkulturplattform till att omfatta digitala tillgångar.”

Populär Bobblehead-tillverkare Funko tillkännager ny uppställning av NFT-produkter

Tokenwave är utvecklaren av Tokenhead, en applikation för smartphones som gör det möjligt för människor att samla NFT. Appen är tillgänglig via Android och iOS och de 10 miljoner NFT-värdarna på plattformen får 100 000 besökare per dag. Exakt antal om Funkos förvärv av Tokenwave avslöjades inte. Funko siktar på att lansera NFT-erbjudanden i juni och varje vecka börjar startpriset på $ 9,99. Funko-centrerade NFT-produkter kommer att vara värd på WAX blockchain-marknaden enligt tillkännagivandet.

“Funko är stolta över att kunna utveckla ytterligare en plattform som våra fans och samlare kommer att älska och hitta värdefulla”, detaljerade Funkos VD Brian Mariotti. “Vår strategi i detta utrymme är tydlig – ge NFT-möjligheten till våra licensieringspartner den mervärde att utnyttja vårt breda utbud av befintligt popkulturinnehåll inom TV, filmer, sport, musik, anime, videospel och serietidningar. Våra fantastiska licenspartners är glada över vårt inträde i detta nya digitala utrymme och vi tror att mångfalden i vår licensportfölj ger oss långsiktig framgång, ”tillade ledningen.

De sällsynta Funko NFT och Redeemable Funko Pops

Det 23-åriga företaget får över 500 miljoner dollar i intäkter per år enligt statistik och sedan Mariotti började som VD har Funko utökat sina leksakslinjer mycket och har tecknat med välkända företag.

“Vår förmåga att kombinera Funko Pop digitala NFT med exklusiva Funko Pop Vinyl-figurer har potential att bli en spelväxlare,” tillade Mariotti. “Genom att stödja de sällsynta av Funko NFT: erna med exklusiva inlösbara Funko Pop! S, är vi redo att gå in på NFT-marknaden på ett mycket unikt sätt.”

NFT-industrin kommer sannolikt att utöka Funkos produktlinjer och företaget har redan tillverkat över 20 000 olika produkter sedan 1998. Tillkännagivandet säger också att Funko NFT: er kommer att utnyttja WAXs patenterade NFT-teknik som kallas ”vIRLs”. Mariotti kallade tekniken ”kraftfull” och han tycker att NFT-utrymmet handlar om innehåll och Funko har tillhandahållit det under de senaste 20 åren, framhöll VD.

Vad tycker du om Funko att komma in i det icke-fungibla token (NFT) samlarobjektet? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bobblehead, Bobbleheads, Brian Mariotti, Funko, Funko NFTs, Funko Pop !, Nasdaq: FNKO, nft, NFT Assets, NFT collectibles, NFTs, Non-fungible tokens, Vinyl Funko Pop !, Wax Blockchain

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Funko Pop !,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Yearn Finance YFI träffar $ 50 000 innan Bitcoin som gråskala visar intresse

Bitcoinguide

Skeptiker kallar Tech ett ” House of Cards ”, påståenden om att NFT kommer att ” brytas in i ett decennium ” – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

AC Ventures Backed NFT Art Collectible “God Temple” tillkännager projekt med den kända serietecknaren Pat Lee

Bitcoinguide