Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Polygons TVL exploderar, MATIC att köra varmare efter 120% rally


Polygon (MATIC) har sett en explosion på det dagliga diagrammet med en 40,4% rallyhandel till 0,74 dollar. I vecko- och månadsdiagrammet är MATICs siffror lika imponerande med 118% och 114% bull-run. De flesta av vinsten verkar ha registrerats under de senaste tre månaderna.

Polygon MATIC MATICUSDT
MATIC med stora vinster i det dagliga diagrammet. Källa: MATICUSDT Tradingview

Tidigare känd som Matic Network, omarbetades projektet Polygon i slutet av februari. En andra skiktlösning för Ethereum. Projektet strävar efter att vara en version av Polkadot på denna blockkedja och skapa ett driftskompatibelt sidokedjesekosystem med hög skalbarhet.

Parallellt med sin prisrally har Polygon sett en stor explosion i sitt totala värde låst (TVL). Data från DeFi Pulse registrerar 1,12 miljarder dollar med en ökning på 32,6% under 24 timmar. Protokollet har 126.400 ETH låst med 19.600 tillagda under den senaste dagen.

Som diagrammet nedan visar, gick MATIC paraboliskt i TVL i mitten av april 2021. Även om det hade ett bakslag under de efterföljande dagarna, har protokollets TVL fått en hausseartad fart och fortsätter att sikta på rekordhöga nivåer.

Polygon MATIC MATICUSDT
Källa: DeFi Pulse

Ytterligare data från The Block Research delad via deras Twitter-handtag indikerar att Polygons PoS har sett mer värdeökning än Binance Smart Chain, xDAI, Avalanche, NEAR och andra. Rapporten tillskriver Polygons uppkomst till ett ”incitamentsprogram”.

Polygon MATIC MATICUSDT
Källa: Block Research

Polygons team avslöjade i början av förra veckan en fortsättning på deras “DeFi Summer”. Därför erbjöds användare mer än 5 miljoner dollar i belöningar för likviditetsbrytning för Curve Polygon-marknaderna.

Polygons ekosystem verkar växa med över 100 DeFi-projekt som bygger på lösningen. Samarbetet med Curve-protokollet är att ”möta” efterfrågan på handelspar för ”djup likviditet”. Teamet sa:

Detta 5mn $ likviditetsbelöningsprogram är en del av #DeFiForAll-kampanjen på Polygon! Vi ser fram emot att växa och utöka DeFi-ekosystemet på Polygon tillsammans med Ethereums bästa DeFi-protokoll.

MATICs support och möjliga pristillägg

Enligt data från Cryptoyieldinfo kunde Polygons ursprungliga token “göra en BNB”, med hänvisning till denna andra token senaste rally. Med 1,1 miljarder dollar i Aave och 100 miljoner dollar i Curve låst in under en vecka kan MATIC nå ett mål på mellan 2 och 8 dollar om efterfrågan på token fortsätter att öka.

Den anonyma näringsidkaren Hsaka är mer konservativ när man förutsäger ett möjligt prismål för MATIC, men ser fortfarande en lång uppåtriktad potential för token. Handlaren sa det följande:

Sidokedjedebatten är trivial. Från och med nu är $ MATIC den mest tillgängliga flytande punktabla token som representerar $ ETH-skalningsberättelsen. Med Curve och Aave som redan rullar ut stöd kommer den mindshare bara att öka. $ 1.

Source link

Related posts

Day Trader Dave Portnoy svär av Bitcoin

Bitcoinguide

Bitcoin.com Exchange har listat IQQ, token bakom IQONIQ Fan Ecosystem – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

4 sätt förutom betalningshantering Bitcoin kan hjälpa ditt företag att växa

Bitcoinguide