Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Polygons nya $ 100 miljoner fond syftar till att locka nästa miljoner Defi-deltagare – Technology Bitcoin News


Som en del av dess pågående ansträngningar för att göra det decentraliserade ekonomins ekosystem mer tillgängligt genom infrastrukturutveckling har denna lager2-skalningslösning infört en fond på 100 miljoner dollar som är utformad för att sänka hindren för inträde för avkastningslantbruk och utlåning.

#Defiforall för att stödja utvecklingen under de kommande 2-3 åren

Decentraliserad finansiering (defi) har framstått som en av de mest explosiva blockchain-utvecklingen under det senaste året, eftersom nya produkter och tjänster erbjuder ett nytt sätt för tokeninnehavare att tjäna pengar på sina kryptoinnehav.

Push har varit så extremt att det totala värdet låst (TVL) i defi-protokoll har gått tillbaka över $ 60 miljarder dollar, trender bara blyg av det rekordbelopp som nåddes för bara några veckor sedan. Ändå förblir defi ett av de mest komplexa områdena i blockchain-universum för nykomlingar, eftersom den branta inlärningskurvan och de höga kapitalkraven driver fler mindre deltagare till utkanten.

Ange Polygon, en lösning för skalning och utveckling av infrastruktur för Ethereum. Tidigare känd som Matic, har Polygon för avsikt att förvandla Ethereum till ett flerkedjigt ekosystem, eller internet av blockkedjor, genom sin nya förmåga att konstruera och ansluta Layer 2-kedjor och sidokedjor. Polygon spelar redan en viktig roll i defi tack vare sin roll som sidokedjelanseringsplatta för Aave och Curve.

Nu syftar Polygon till att främja defi-antagande genom att sänka de medföljande barriärerna. Dess nyligen lanserade $ 100 miljoner dollar #Defiforall Fund har för avsikt att göra just det genom att stödja defi-protokollen som strävar efter att nå detta mål.

Enligt Polygon Cofounder och COO Sandeep Nailwal,

Polygon har åtagit sig att göra defi tillgängligt för nästa miljon användare och vi hoppas kunna uppnå detta genom #Defiforall Fund. Vi vill se stöd för de bästa defi-protokollen på Ethereum-skala och växa med Polygon.

Under de närmaste två till tre åren kommer fonden att försöka driva på mer massmarknadsanslutning av defi-protokoll. Polygon har redan visat att defi inte behöver vara lika kapitalintensiva efter att protokoll som lanserats på sidokedjan har upplevt exponentiella användningsgrader.

I synnerhet Aave och Curve har mycket framgångsrikt lockat deltagare från investerare med mindre kapital. Följaktligen, med sin långsiktiga fond på plats, kommer överklagandet av defi sannolikt att fortsätta att expandera när områdets tillgänglighet förbättras med Polygons stöd.

Tycker du att defi har en “brant inlärningskurva” som avskräcker små investerare? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Coinbases värdering på 86 miljarder dollar har överdrivits kraftigt av vilseledande media

Bitcoinguide

Amerikansk domare förnekar begäran om att lägga till XRP-innehavare som ingripare i SEC: s rättegång mot krusning – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

En steg-för-steg-guide för att skapa och sälja icke-fungibla tokens byggda med Bitcoin Cash – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide