Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Polygon ger lag-2-effektivitet till Tokenys plattform för säkerhetstoken »CryptoNinjas


Tokeny Solutions, en blockchain-plattform för att utfärda, överföra och hantera säkerhetstoken på ett kompatibelt sätt, och Polygon, en plattform för Ethereum-skalning och infrastrukturutveckling, meddelade idag ett nytt samarbete som gör det möjligt för utgivare av tillgångar att tokenisera kompatibla värdepapper på ett kostnadseffektivt och skalbart sätt.

Ethereums smarta kontraktdistribution och transaktionsavgifter har alltid varit svåra för finansinstitut att förstå. Dessa avgifter har varierat mycket över tiden, beroende på vilka åtgärder som utförts och priset på kryptovalutan (ETH), en tillgång som många institutioner inte kan ha på sin balansräkning. Med förseningen av Ethereum 2 har kostnaden blivit ännu högre och stänger dörren för många projekt som ville rikta sig till en stor publik av investerare eller de som förutsåg många förvaltningstransaktioner eller överföringar mellan tokeninnehavare.

Som ett resultat av partnerskapet mellan Tokeny Solutions och Polygon kan tillgångsutgivare fortsätta att förlita sig på Ethereums säkerhet, motståndskraft och ekosystem, samtidigt som gaspriserna minskas med över 10000 gånger. Gasavgifterna blir så låga att de inte längre hindrar antagandet av säkerhetstecken.

Utöver detta förbättras transaktionshastigheter dramatiskt till under tre sekunder, vilket underlättar kraftigt tokenöverföringar mellan investerare.

”Polygons lager-2-lösning ger effektivitet medan T-REX-protokollet tvingar efterlevnad för ägande av säkerhetstoken. Nu kan emittenter enkelt migrera sin verksamhet till Ethereum och erbjuda en sekundär marknad för en bråkdel av kostnaden. Genom att sänka avgifterna öppnas nya segment av tillgångsemittenter när det blir mer kommersiellt lönsamt för projekt som fraktionerar dyra tillgångar, riktar sig till investerare i detaljhandeln, eller utfärdar mikrolån, lojalitetstecken och stablecoins. ”
– Luc Falempin. VD Tokeny Solutions

Tokeny Solutions har nyligen släppt detaljerna i den första kompatibla likviditetslösningen för säkerhetstoken i Europa, T-REX Billboard, som gör det möjligt för investerare att delta i en aktiv sekundärmarknad för privata värdepapper. Med detta tillkännagivande med Polygon kan investerare nu överföra med varandra till en väsentligt reducerad kostnad och ytterligare förbättra likviditeten på värdepapper på den privata marknaden.

”Tokenys T-REX-lösning har varit en spelväxlare för företag som vill ge ut säkerhetstoken. Polygons högpresterande och billiga infrastruktur kommer att ge en ny nivå av skalbarhet till den befintliga tekniska stacken och ge emittenter tillgång till Ethereum-ekosystemet till en bråkdel av kostnaden. Detta gör det möjligt för Tokenys kunder att erbjuda nya lösningar och bygga projekt som tidigare inte var möjliga. Vi är glada att samarbeta med Tokeny och bidra till deras växande närvaro i blockchain-rymden. ”
– Ajun Kalsy, VP-tillväxt vid polygonSource link

Related posts

Lympo lanserar sitt LMT-verktygstoken för sport-NFT-samlarobjekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

YOONIT: En central lösning för valutamäklare (del 2) – förklarade moduler

Bitcoinguide

Crypto exchange Liquid integrerar avkastningskonton från Celsius »CryptoNinjas

Bitcoinguide