Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

PolkaFoundry är ett Panacea för dApp-utvecklare


Om du känner till blockchain-tekniken måste du erkänna hur DeFi revolutionerar ekonomin. Decentralized Finance eller DeFi, är ett spektrum av finansiella instrument och protokoll som hjälper individer att hantera sina pengar. Det är ett unikt, säkert och enkelt system som minskar beroende av sedvanliga finansinstitut, som banker, plattformar och fiatvalutor.

Detta helt nya penninghanteringssystem ger sina användare möjlighet genom att erbjuda ett banbrytande alternativ mot det långsamma och traditionella banksystemet. Det fyller också kryphålen som förblir dolda i den nuvarande sedvanliga finansiella infrastrukturen. Processen är helt baserad på transparenta protokoll för smarta kontrakt som kan användas i olika uppgifter, såsom tillgångsköp, hyra, investera etc. De enklare användargränssnitten och mindre slösad tid är de största pro-faktorerna för DeFi att andas liv till penninghantering.

Hitta en pålitlig DeFi-lösning

Det finns olika företag som erbjuder tjänster till utvecklare som är intresserade av att skapa DeFi-appar. En sådan organisation är PolkaFoundry som tillhandahåller en komplex och mångsidig plattform som kan användas av frilansande och professionella utvecklare. Enligt design är plattformen en enda lösning för alla dApp-applikationsutvecklingsbehov.

Ärvt från decentraliserad blockchain styrs DeFi-applikationer inte av någon central enhet. Detta gör interaktionen mellan två eller flera parter mer transparent och högre operativ säkerhet garanteras av de underliggande smarta kontrakten. Detta är en av anledningarna till att DeFi gynnas som ett bra alternativ och en konkurrent till traditionella finanserbjudanden.

Framtiden är enorm för DeFi-applikationer. Applikationerna introducerades 2019 och har många användningsfall för massorna, liksom deras utvecklingsramar, ger större flexibilitet för det ständigt ökande antalet blockchain-utvecklare. Några fördelar som garanterar en progressiv marknad för dessa applikationer i framtiden är:

 • DeFi är automatiserat och pålitligt.
 • Tillgänglig för nästan alla med internetanslutning
 • Inga geografiska begränsningar
 • Ingen KYC krävs
 • Ingen centraliserad enhet
 • Kan skapa massiv ROI för investerare

PolkaFoundry förklarade

PolkaFoundry är en produktionsplattform för DeFi och andra blockchain-applikationer. Dess avancerade algoritmer och interoperabilitet ger galen fördelar för sina användare. Denna dApp-fabrik fungerar sömlöst med en blandning av Web 3.0-ekosystem och DeFi-arbetsyta.

Följande beskriver några viktiga attraktiva funktioner för varför PolkaFoundry-plattformen är en kraftfull plattform för att bygga DeFi-appar,

 • Användare kan direkt dra nytta av den verkliga skalbarheten för Substrate och Polkadot.
 • Den består av inbyggda speciella DeFi-tjänster som säkerställer att den skapade applikationen lyckas komma åt data, identifiera identiteter och lagra data.
 • Den unika UX-funktionen visar, när den är aktiverad, dapparna för ett större antal publik.
 • Plattformen är också EVM-kompatibel; användare kan växla direkt från ETH.

Populära användningsfall på plattformen

DApp-fabriken kan användas för att utveckla applikationer för en mängd olika användningsfall. I listan nedan beskrivs några specifika användningsfall som PolkaFoundry-plattformen är mest känd för;

 • Decentraliserade låneplattformar: PolkaFoundry länkar apparna till pålitliga kontrollkällor för att automatisera lånebeslut.
 • Marknadsplatser eller auktionscenter: PolkaFoundry är UX-aktiverat. Detta hjälper DeFi-verktyget att fresta en större befolkning som är intresserad av dApps, som samlare och artister.
 • Tvärkedjigt DEX: Via auktoriserade broar kan DEX bytas ut mot kryptovalutor, som BTC, ETH, NEO, etc. och tokens på fallskärmar.
 • DeFi-lösningar: Som tidigare nämnts ger PolkaFoundry användarna otrolig interoperabilitet och exceptionell skalbarhet. EVM-stödet kan således användas direkt för att involvera ETHEREUM-derivatapplikationer i Polkadot-nätverket.
 • Decentraliserad försäkring: De dApps som skapats av en användare kan inkludera PolkaID för identifiering, verifiering och till och med automatiserad försäkringsbetalning i händelse av en verklig händelse.
 • Förutsägelsemarknader: PolkaFoundrys dApps kan beräkna data omedelbart och slumpmässigheten i utdata är pålitlig för att bestämma någon mätbar förutsägelse.

Slutgiltiga tankar

Under de senaste tre åren har värdet på kryptotillgångar enligt DeFi-protokoll ökat med 4500%, med det totala värdet låst i DeFi som överstiger 40 miljarder dollar. Dessa exponentiella tillväxter antyder en lovande framtid för dessa verktyg och dApps. För närvarande lanserar flera kryptobaserade företag sina DeFi-applikationer och andra dApps för att öka deras marknadsvärde och totala omsättning.

Framtiden ser bra ut för PolkaFoundry när den håller på att leverera en fungerande DAO före slutet av 2021. Även om olika DeFi-verktyg och dApps verkligen ger sina användare ekonomisk frihet, bör man alltid vara medveten om bedrägerier och dysfunktionella applikationer. Därför placerar det PolkaFoundry på ett ganska bra ställe att leverera värde på en snabbt utvecklad marknad.Source link

Related posts

Internetkändisar leder $ 5 miljoner investeringar i Bitcoin Belöningsprogram Lolli

Bitcoinguide

Sydkoreanska skattemyndigheten identifierar över 2400 evaders som använde kryptovalutor för att kringgå beskattning – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Stellars tillväxt under första kvartalet 21 kan främja ytterligare antagande

Bitcoinguide