Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Polkadots potential samlar fart när tether ansluter sig till ekosystemet – Altcoins Bitcoin News


Det största stablecoin efter marknadsvärde kommer att vara den första som kommer in i ekosystemet eftersom Kusama-kanarinätverket lägger till stöd för tjudring innan den eventuella driftsättningen till fallskärmar.

Tether Inclusion kompletterar Polkadots ansträngningar att locka fler Defi-applikationer

Med kryptokurrency åter uppåt och det aggregerade börsvärdet närmar sig 2 biljoner dollar, spelar tether (USDT) alltmer en stor roll i många av ekosystemets aktiviteter.

Sedan Tethers marknadsvärde har försvunnit 40 miljarder dollar, vilket understryker dess stora fotavtryck, vilket överträffar alla konkurrerande stablecoins med stor marginal.

Nu när decentraliserade finansieringsapplikationer (defi) utvidgar nya horisonter samtidigt som de letar efter mer kostnadseffektiva och skalbara plattformar, kommer stöd för USDT i Polkadot-ekosystemet att ge stabila pengar nya möjligheter för tillväxt.

Ett partnerskap för att katalysera antagandet

Polkadot, som håller på att lansera sitt nätverk med flera kedjor, har utvecklat ett rykte som ett potent alternativ för Ethereum på grund av dess inneboende säkerhet och skalbarhet som levereras genom sina unika fallskärmar.

USDT-kompatibilitet kommer att säkerställa att de många nya och befintliga defi-applikationer som strävar efter att bli fallskärmar kommer att ha tillgång till ett stabilt mynt som behövs för att underlätta lån- och utlåningsprotokoll, avkastningsodling och mer.

I början kommer USDT att ansluta sig till Kusama, Polkadots kanarinätverk, som fungerar som en mer flexibel testplats och sandlåda för nya projekt för att testa funktioner med lösare styrning. Med tanke på Tethers omfattande användning kommer detta nätverks interoperabilitet att hjälpa till att överföra värde över blockchain-universum.

Även om Polkadot inte strävar efter att förskjuta konkurrerande blockkedjor, kommer införandet av USDT att göra det möjligt för användare och projekt att övergå mellan nätverk smidigt. Framför allt kommer tether att säkerställa större stabilitet i planerade Polkadot defi-projekt med tanke på dess låga volatilitet och förmåga att bevara värde. Dessutom gör dess egenskaper det till en utmärkt likviditetskälla, vilket är ytterst viktigt för att köra framgångsrika defi-protokoll.

Den här nya utvecklingen tillför värde för både Polkadot och tether genom att smälta stabilitet med skalbarhet och prisvärdhet. Tillsammans skapar dessa två projekt ett lovande förhållande som kan övervinna många smärtpunkter som för närvarande hindrar andra nätverks tillväxt.

Kommer vi att se en ökning av tjuders värde som ett resultat av detta? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Polkadot, Tether

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Gamblas Erik King om Crypto Payment Providers för onlinekasinon

Bitcoinguide

Ethereum fastnat inom ett intervall, varför $ 1700 är nyckeln till nästa drag

Bitcoinguide

TimeCoins speciella tokenförsäljning – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide