Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Polkadots Gavin Wood att ge föreläsningsserier som en del av UC Berkeley Blockchain Curriculum – Blockchain Bitcoin News


University of California, Berkeley och Parity Technologies går samman på flera blockchain-fronter, inklusive pedagogisk utveckling och medvetenhet, genom att utnyttja Paritys expertteam och Substrate-ramverket som kunskapsuppbyggande resurser.

UC Berkeley Blockchain Xcelerator samarbetar med paritet för att främja blockchain-adoption

För att få mer resurser till University of California, Berkeley community och Blockchain Xcelerator, Parity Technologies och den akademiska institutionen utökar befintliga band genom att bilda en resursrik utbildningsram för läsåret 2020-2021.

Detta fördjupade samarbete följer Berkeley Blockchain Xcelerators befintliga förtrogenhet med Parity och Polkadots ekosystemstartups genom sitt program, som redan har accelererat 45 högt värderade blockchain-projekt sedan starten 2019. Dessa växande band kommer att se att Parity Development Team hjälper till att utsätta universitetets studenter för innovation genom ett mångsidigt tillvägagångssätt, som börjar med insatser som är inriktade på en blockchain-läroplan.

Parity’s Substrate blockchain-building ramverk och Polkadots andra generationens protokoll kommer att spela en viktig roll i denna utbildningsinsats med tanke på deras användbarhet som verktyg och verktyg i det ständigt växande ekosystemet. Dessutom kommer Paritys engagemang att täcka utvecklingen av nya projektidéer och utforskning av andra värdefulla utbildningsvinklar för att förbättra samhällets övergripande blockchain-engagemang.

Att ta en praktisk metod för Blockchain-vägledning

En av de anmärkningsvärda utvecklingen i detta nya partnerskap kommer att vara en föreläsning av Dr. Gavin Wood. Wood, en av grundarna av Parity Technologies och Polkadot-nätverket, är välkänd inom blockchain-cirklar. I sin tidigare roll som Ethereums CTO och medgrundare var han ansvarig för att designa Soliditetsspråket tillsammans med Ethereum Virtual Machine.

Dr. Wood kommer att delta i A. Richard Newton Distinguished Innovator Lecture Series i mars 2021, vilket ger Berkeley-samhället en unik möjlighet att utnyttja sin breda erfarenhet.

Enligt Dr. Wood,

Blockchain-innovation går snabbt, och när vi avancerar den här branschen bortom äldre nätverk till nästa generations produktionskedjor som Polkadot, är det viktigt att nästa generation kodare, ingenjörer och entreprenörer är snabba på vad som krävs för att göra det i detta konkurrensutsatta utrymme. Om vi ​​ska uppnå Web 3.0-visionen som jag skisserade 2015, måste elever som Berkeley se ett alternativ till den traditionella Silicon Valley Web 2.0-världen de är vana vid att dyka in direkt från skolan.

Förutom att exponera samhällsmedlemmar, lärare och studenter för nästa generations teknik via utbildningsprogrammering och föreläsningen, har Parity för avsikt att fördjupa sitt stöd för Berkeley Blockchain Xcelerator. Detta rådgivande arbete kommer att omfatta konsultationer om Polkdaot-utveckling och det växande Web3-ekosystemet. Hittills har Xcelerator redan vårdat flera projekt designade för Polkadot-nätverket. Dessa inkluderar decentraliserat ekonomi (defi) ekosystem Acala och Stake Technologies, som levererar smarta kontraktfunktioner.

Hur långt tror vi att vi är från en fullständig blockchain-examen? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Epicenter Podcast

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

BTC- och ETH-priser hoppar 18% högre än det globala genomsnittet – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Malaysisk polisbystergäng som stal 2,15 miljoner dollar elektricitet för att bryta Bitcoin – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Skulle Bitcoin-pris krascha om amerikanska obligationsräntor stiger över 2 procent?

Bitcoinguide