Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

PolkaCover lanserar plattformens Demo-decentraliserade applikation


Polkacover, den geniala plattformen som överbryggar klyftan mellan traditionella försäkringsbolag och kryptoförsäkringsprodukter, har precis lanserat sin Demo-decentraliserade applikation som visar hur användare kan ansluta sig till flera försäkringsleverantörer som erbjuder globala försäkringsprodukter som kryptorelaterat skydd, hälsa, liv, och mer, med lätthet.

Polkacover är den första decentraliserade försäkringsmarknaden för DeFi och den globala kryptomarknaden. Enligt en undersökning uppskattades den globala kryptovalutamarknaden till 792,53 miljoner dollar 2019 och förväntas nå 5 190,62 miljoner dollar år 2026. Statistiskt sett är det kristallklart att kryptomarknaden ökar i en hisnande takt. Men med den snabba ökningen av kryptokrav från spelare inom olika sektorer utsätts kryptoanvändare för hot från hackare och tjuvar. Därför finns det behov av kryptoförsäkring för att göra kryptotransaktioner och digitala tillgångar så säkra som möjligt.

Polkacover syftar till att förbättra kryptoekosystemets säkerhet genom att tillhandahålla globala kryptoförsäkringsprodukter som gör det möjligt för användare att transakera och lagra digitala tillgångar i en säker och säker miljö. Det erbjuder fantastiska erbjudanden som gränsöverskridande försäkringsköp och betalningsalternativ, realtidstransaktioner, säkerhet och konfidentialitet, granskningsspår och fullständig transaktionshistorik, motståndskraft genom användning av smarta kontrakt och så vidare.

“Vår vision är att anpassa försäkringsköp till de centrala principerna för decentraliserad teknik samtidigt som vi erbjuder en censurbeständig plattform och bygga en öppen källkodsteknik som styrs av programvara och kontrolleras av dess användare.”

Ledande DeFi-plattformar som Bandprotokoll, Orionprotokoll, Hacken, Transak, Paraplynätverk, 971 försäkring och mer, fungerar som viktiga partner i ekosystemet. Dessutom har Polkacover-teamet i världsklass redan ett befintligt förhållande med två stora multinationella försäkringspartner när de arbetar för att bygga världens bästa kryptovänliga marknadsplats för försäkringsköp och försäkring.

Dessutom kan CVR – ekosystemets ursprungliga kryptovaluta användas för betalningar, ta emot och lösa in lojalitetsbelöningar och rabatter bland flera andra användningsfall. CVR har front-and-center i Polkacovers unika säljförslag till användare. Dessutom kan den användas som en extra betalningsmetod för försäkringar eller som den enda betalningsmetoden för speciella transaktioner. Följaktligen ökar detta fördelningen och likviditeten hos symbolen. Under tiden omfattar användningsfallet för CVR-token gränsöverskridande utfärdande, försäkring, köp och rabatt på försäkringar, globala utbetalningar, incitament för styrning och mer.

Dessutom har Polkacover uppstått för att ge tillgång till försäkringsskydd för miljontals kryptoanvändare som utesluts från bättre försäkringslösningar på grund av höga kostnader, misstro, dålig tillgång till bankplatser och så vidare. Det är uppenbart att med sina unika försäkringsprodukter, en tydlig och realistisk färdplan och ett erfaren team kommer Polkacover att bli den ledande leverantören av försäkringslösningar i kryptoekosystemet.Source link

Related posts

Softbank-Backed Wework antar krypto som betalningsform och innehar balansräkningen – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Bull Mike Novogratz varnar för “existentiell kris” om USA inte lyckas skapa digital dollar – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Irländsk polis undersöker massiva bitcoinbedrägerier som påstås ha stulit miljoner från högvärdiga individer – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide