Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

pNetwork och Algorand samarbetar officiellt för att bygga nya kedjekopplingar – Sponsrade Bitcoin News


pNetwork, ett sammansättningsbarhetssystem över kedjor som gör det möjligt för tillgångar och icke-fungibla tokens (NFT) att röra sig fritt mellan blockkedjor, har officiellt samarbetat med Algorand, den rena proof-of-stake blockchain fokuserad på konvergens mellan decentraliserad och traditionell ekonomi, att lansera kedjebryggor för Algorands ekosystem.

pNetwork har fått bidrag från Algorand Foundation för att skapa en pNetwork-driven bro för Algorand som ska kopplas till externa tillgångar och ekosystem. När kryptovalutabranschen fortsätter att utvecklas ökar utvecklingen av alternativa finansiella plattformar. En kritisk komponent för att dessa ska lyckas är tillgångarnas likviditet, som i den decentraliserade scenen för närvarande är spridd över flera oberoende blockchain-protokoll. I likhet med alla blockchain-baserade nätverk ligger Algorand inom sitt eget ekosystem, naturligt svårt att samarbeta med andra protokoll och tillgångar som Bitcoin eller Ethereum.

pNetworks PNT-drivna pTokens-broar är utformade för att lösa just detta problem: de ger en allmän, enkel och säker grund för att möjliggöra tokenrörelse över blockkedjor.

Med mer än 750 organisationer som utnyttjar sin teknik möjliggör Algorand enkel skapande av nästa generations finansiella produkter, protokoll och värdeutbyte över defi, finansinstitut och regeringar.

Algorand x pNetwork-samarbetet är inriktat på att utvidga Algorand-ekosystemet – via pNetwork kommer Algorand att stödja de bästa kryptovalutorna som är kopplade 1: 1 till sina underliggande ursprungliga versioner och överförs transparent från en blockchain till en annan.

“Algorand Foundation är glada att samarbeta med pNetwork för att få enkel tvärkedjad interoperabilitet ett steg närmare” säger Sean Lee, VD för Algorand Foundation. “Att möjliggöra tillgångar och tokens från andra kedjor att röra sig fritt i Algorands nätverk är ett spännande steg underlätta en ny finansieringsmodell som slår samman historisk finansiering, decentraliserad ekonomi och personligt förvaltad ekonomi i vår vision om en ny Framtid för finans – FutureFi. ”

pNetwork driver det största antalet kedjekopplingar i branschen, vilket gör att tillgångar och data kan överföras över nätverk. Eftersom pNetwork-noder fortsätter att driva ett växande ekosystem och pNetworks egna PNT-token finns i fler och fler ekosystem, är projektet fokuserat på att möjliggöra meningsfulla kopplingar mellan flera blockchain-miljöer. För närvarande inkluderar pNetwork-stödda kedjekopplingar Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Binance Smart Chain, Polygon, xDAI, EOS, Telos och Ravencoin.

Algorand kommer att lansera interoperabilitetsfunktioner med andra blockchain-miljöer via pNetwork – anslutningen mellan Algorand och andra nätverk kommer att vara live sommaren 2021.

“Vi strävar efter att främja blockchain-industrin genom att ansluta innovativa dApps till hela marknaden”, säger Thomas Bertani, projektledare på pNetwork. “Via pNetwork kan finansiella applikationer som bygger på Algorand komma åt den större kryptomarknaden och öppna upp för det blomstrande DeFi-ekosystemet”.

Genom att ansluta flera DeFi-ekosystem syftar pNetwork till att stödja tillväxt och utveckling av dApps som utlånings- / låneplattformar, decentraliserade börser, stablecoins och mycket mer.

Om pNetwork

PNetwork är den underliggande arkitekturen för pTokens, ett tvärkedjessystem som gör det möjligt för tillgångar att flytta friktionsfritt från en blockchain till en annan, och pNetwork Portals, som driver tvärkedjig interoperabilitet mellan smarta kontrakt. För närvarande möjliggör pNetwork transparent interaktion mellan stora blockchain-protokoll, inklusive Bitcoin, Ethereum, Binance Smart Chain och Dogecoin. pNetwork är det gradvis decentraliserade styrskiktet som driver pTokens-broar och pNetwork-portaler. Det är hem för pNetwork DAO och ekosystemets styrningstoken PNT.

Gå med i pNetwork Community: Twitter || Telegram || Färdplan


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin-betalningar för privata flygningar ökar, 20% av Privateflys intäkter härrör från Crypto – Bitcoin News

Bitcoinguide

Phuture höjer $ 1,5 miljoner i Seed Funding för att lansera indexeringsprotokoll på Ethereum – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Första någonsin Community-Minted NFT lockar köpare med ett tidigt bud på 7 ETH – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide