Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

pNetwork och Algorand lanserar partnerskap för att skapa kedjekopplingar


Algorand och pNetwork har meddelat ett partnerskap som kommer att ge mer anslutning till Algorands ekosystem med ett externt nätverk. Partnerna kommer att lansera en kedjebrygga med stora plattformar över kryptoindustrin.

För att uppnå sitt mål gav Algorand Foundation pNetwork ett bidrag för att skapa en bro som drivs av dess plattform. Således kommer Algorand att kunna skapa en anslutning med andra nätverk, tillgångar, tokens, dApps och smarta kontrakt.

Algorand kommer att dra nytta av en ökning av tillgångar och tokens likviditet och har en större roll i relevanta marknadssektorer, såsom DeFi och NFT. Därför kommer Algorand-ekosystemet att bli mycket mer tillgängligt för nya användare genom att implementera pNetworks PNT-token med pTokens-broarna. Detta system underlättar transaktion över flera kedjeaktiver ovanpå en allmän och säker plattform.

Algorand ska anslutas till Bitcoin, Ethereum och andra via pNetwork

Algorand Network kommer att utnyttja pNetworks interoperabilitetsfunktioner sommaren 2021. Samarbetet kommer också att göra det möjligt för Algorand att ansluta till andra pNetwork-stödda tvärkedjor och förlita sig på en bro med Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Binance Smart Chain, EOS, Ravencoin, Polygon, och andra.

Samarbetet kommer att utvidga Algorands ekosystem för att stödja tillgångar och kryptovalutor kopplade till en 1: 1-paritet med sina ursprungliga versioner. Överföringen från ett nätverk till ett annat kommer att ske på ett transparent sätt.

VD för Algorand Foundation Sean Lee uttryckte spänning för partnerskapet. Lee förväntar sig att pNetwork utökar räckvidden för interkompatibilitet mellan kedjor genom att låta andra tokens flytta på Algorand. Han lade till:

(…) är ett spännande steg för att underlätta en ny finansieringsmodell som slår samman historisk finansiering, decentraliserad ekonomi och personligt förvaltad finansiering i vår vision om en ny Framtid för ekonomi – FutureFi.

Thomas Bertani, projektledare på pNetwork, sa att projektet arbetar för att förbättra blockchain-industrin. Därför fokuserar de på att ansluta olika ekosystem, dApps, med sina olika funktioner (utlåning / upplåning, AMM, stablecoins och andra) med kryptomarknaden. Bertani tillade:

Via pNetwork kan finansiella applikationer som bygger på Algorand komma åt den större kryptomarknaden och öppna upp för det blomstrande DeFi-ekosystemet.

pNetwork är ett pTokens-system (cross / chain composability system) som styrs av validerare med signeringsfunktioner. Det fungerar som arkitekturen för tvärkedjeplattformen som gör att olika tillgångar och tokens kan kopplas ihop och fungera. Systemet fungerar som en bro mellan smarta kontrakt.

Arkitekturen startade som ett tillståndsnätverk och kommer att uppgraderas tills det blir en helt decentraliserad och tillståndlös plattform med pNetwork som fungerar som systemets styrningsmodell. Det senare är baserat på styrningstoken PNT.

Å andra sidan har Algorand utvecklats som ett Proof-of-Stake (PoS) -protokoll för att möta skalbarhet, säkerhet och transaktionsslutlighet från användare och företag. Över 750 organisationer och enheter har integrerat Algorands teknik. Således kommer projektet att bidra till skapandet av innovativa finansiella produkter som gör det enkelt att utbyta värde över nätverk, DeFi-protokoll, finansinstitut och andra.

I skrivande stund handlar Algorand (ALGO) till 1,25 USD med rörelse i sidled i det dagliga diagrammet. Månadsdiagrammet berättar en liknande historia, men veckodiagrammet har en förlust på 4%. pNetwork registrerar en 10% korrigering i det dagliga diagrammet och handlas till $ 1,65. Högre tidsramar registrerar också vissa förluster.Source link

Related posts

Ethereum besöker $ 2 000, varför tjurarna inte görs än

Bitcoinguide

Dogecoin bevisar hatarna fel då marknadsvärde nu överstiger Twitter

Bitcoinguide

Venture Capitalist föreslår en enda decentraliserad krypto som en lösning för att öka Afrikas interregionala handel – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide