Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

PlusMarkets Review – Är mäklare med flera tillgångar det rätta alternativet för dig?


Webbplats: https://plusmarkets.com/

PlusMarkets.com är en mäklare med flera tillgångar som fokuserar på ett brett spektrum av marknader. Företaget erbjuder en mycket konkurrenskraftig korg med instrument som erbjuds, som täcker CFD-kontrakt, valutor, aktier, index, kryptovalutor och råvaror.

Näringsidkare kan komma igång med PlusMarkets för så lite som en insättning på 250 $, med spreadar så låga som 0,1 punkter och handelshävstång begränsat till 1: 500.

Som en STP (Straight Through Processing) -förmedling erbjuder PlusMarkets det mest transparenta handelsutförandet som finns tillgängligt på MetaTrader 4 (MT4) -plattformen.

Komma igång med PlusMarkets

PlusMarkets erbjuder över 300 tillgångar för handlare av alla nivåer av expertis och skicklighet. Företaget har nyligen stärkt sitt erbjudande för att inkludera alla de mest populära tillgångsklasserna, med exponering på alla större marknader.

PlusMarkets tillhandahåller CFD: er på många av de mest omsatta blue chip-aktierna från globala marknadsplatser. Dessutom är handlare berättigade att handla CFD-aktier på MT4 med alla fördelarna med de senaste handelsverktygen som erbjuds på plattformen.

Handel är tillgänglig via MT4, iOS, Android och webbaserad plattform, PlusMarkets Trader. Som det senaste tillskottet i sin uppställning av handelsplattformar är PlusMarkets Trader kompatibel med alla webbläsare och kräver ingen installation.

PlusMarkets

Som ett resultat är den lätta plattformen extremt lyhörd på alla enheter. Dessutom presenterar PlusMarkets handlare ett antal tillägg, till exempel toppmoderna automatiserad handelsprogramvara och strategigeneratorer.

Tilläggen är användbara komponenter när de används direkt på PlusMarkets MT4-plattformen.

PlusMarkets erbjuder också en omfattande utbildningsportal och Video Academy som beskriver olika tillgångar långt. En djupgående pedagogisk serie av inlärningsvideor är tillgänglig för att ge handlare en introduktion till CFD och andra tillgångsklasser.

Utbildningsportalen på PlusMarkets dyker också in i andra ämnen, allt från de grundläggande elementen i handel till professionella strategier.

Detta inkluderar alla populära fraser, grunderna för handel, indikatorer och diagram samt teknisk analys. Videobiblioteket berör alla tillgångsklasser, inklusive forex, aktier och kryptovalutautrymmet.

PlusMarkets erbjuder sex olika kontotyper för sina kunder. Oavsett om du precis börjat eller är en avancerad näringsidkare finns det ett konto som bäst tillgodoser dina individuella krav och preferenser.

PlusMarkets

Kunder kan välja mellan brons-, silver-, guld-, platina-, premium- och VIP-kontot. De fullständiga detaljerna för varje kontotyp kan ses via följande länk, med särskild tonvikt på rabatter på handelsprovisioner, privata handelssessioner och andra fördelar.

Är PlusMarkets en reglerad mäklare?

Plusmarkets.com drivs av UR TRADE GLOBAL LLC, med säte i St. Vincent och Grenadinerna. Betalningar drivs av moderbolaget Octafon Limited med registrering HE 397337.

PlusMarkets oberoende betyg

Barren för mäklare fortsätter att öka varje år, med handlare som förväntar sig excellens, användarvänlighet och kontinuerligt stöd. I detta avseende kontrollerar PlusMarkets varje ruta, vilket ger en väl avrundad handelsupplevelse för en mångsidig kundbas.

PlusMarkets erbjudande fokuserar på de mest populära tillgångsklasserna med exponering för de instrument som handlarna vill ha. Förmedlingen fungerar som en enda upplevelse för alla handlare och kan ge alla individer den marknadstillträde de önskar.

Med tanke på denna flexibilitet och fördelar skulle vi rangordna PlusMarkets som en pålitlig mäklare för både nybörjare och avancerade handlare.

Se hur du öppnar ett konto med PlusMarkets idag.

Ansvarsfriskrivning: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Läs vår riskinformation för mer information.

Source link

Related posts

Token för blockchain-kommunikationsapp FortKnoxster (FKX) listad på Uniswap »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Delchain lanserar nod på Aleph.ims dApp-dator- och lagringsnätverk »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur får man gratisbestånd i Orca?

Bitcoinguide