Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Playtech tillkännager utnämning av Brian Mattingley till ordförande


Playtech, en ledande leverantör av onlinespel och sportspelprogramvara, meddelade idag att företaget har valt Brian Mattingley som icke-verkställande ordförande. Det nya utnämningen träder i kraft den 1 juni 2021.

Enligt det officiella tillkännagivandet kommer Mattingley att lämna sin position som styrelseordförande för 888 Holdings där han tjänstgjorde i nästan 5 år. Mattingley kommer att ersätta Claire Milne som styrelseordförande i Playtech, som har fungerat som bolagets ordförande sedan maj 2020.

Playtech nämnde att ersättningen för Mattingley har fastställts till £ 338 000 per år. Mattingley har lång erfarenhet av spelbranschen när han började på 888 Holdings 2005 som icke-verkställande direktör. Mattingley hade ledande roller i olika företag inklusive Gala Group, Ritz Bingo, Kingfisher Plc och Dee Corporation Plc.

Föreslagna artiklar

No Pain, No Gain: A New Dawn for the South African CFD Industry Gå till artikel >>

Brian Mattingley

I en kommentar till det senaste tillkännagivandet sade Mattingley: ”Jag är mycket nöjd med att gå med i Playtech, vid en så spännande tid i företagets utveckling. Playtech är idealiskt placerat för att fortsätta bygga vidare på sin marknadsledande position, och jag ser fram emot att arbeta med alla på Playtech för att driva vidare sin strategi och dra nytta av de möjligheter som ligger framför oss. ”

Fokusera på tillväxt

Playtech nämnde i det officiella tillkännagivandet att företaget planerar att dra nytta av Mattingleys breda erfarenhet för att fokusera på tillväxt. Playtech grundades 1999 och är noterat på Londonbörsen och har nästan 6400 anställda i 24 länder.

”När vi valde den nya ordföranden ville vi utse en person med betydande online-spelupplevelse och en erfarenhet av att leverera höga nivåer av bolagsstyrning och intressentengagemang i en mycket reglerad och snabbt växande bransch. Under de senaste 30 åren har Brian levererat starkt inom dessa områden och har varit i framkant för utvecklingen av vår bransch. Vi är mycket glada över att någon av Brian kommer att gå med i styrelsen och ser fram emot att dra nytta av hans erfarenhet för att stödja vår fortsatta utveckling och tillväxt, ”Claire Milne, tillfällig ordförande nämnde i det officiella meddelandet.

Source link

Related posts

Tvärkedjig Polkadot-bro Darwinia samarbetar med decentraliserat lagringsnät Crust »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad molnlagringsaggregat ColdStack får investeringar från Digital Finance Group »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto exchange Liquid.com stöder nu omedelbar USD-avveckling på Silvergate Exchange Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide