Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

PlasmaFinance introducerar sin nya IDO-startplatta ‘SpacePort’ »CryptoNinjas


PlasmaFinance, en decentraliserad finansplattform, har idag släppt detaljer om sin senaste produkt SpacePort: IDO-startplatta för nya kryptoprojekt.

Ett projekt kommer att kunna skapa smarta kontrakt på kedjan som specificerar en rad anpassningsbara parametrar som IDO-steg och varaktighet, likviditetslås, token-intjäning, försäljningspris och andra genom ett plug-and-play-ramverk som förenklar IDO-processen och eliminerar behovet av kodning.

Vidare, om projekt skulle vilja få ännu mer från plattformen kan de också ansöka om SpacePort Incubation Program.

Den har utformats för att vara värd för enastående projekt som ger DeFi-utrymmet äkta värde, med PlasmaFinance som noggrant granskar varje applikation. Endast projekt som har betydande nytta, ett ansett team, en sund tokenomic-modell och rättvis distribution kommer att väljas, eftersom PlasmaFinance med detta program syftar till att ge mer förtroende för marknaden och skydda token-köpare.

Projekt som valts för inkubationsprogrammet kommer att få fullcykelstöd från pre-launch till IDO och efter försäljning och hjälpa till med teknisk support, utveckling, säkerhetsrevision och samhällsbyggnad.

De kommer också att dra nytta av funktioner inklusive:

  • Dedikerad tokeninformationssida, bensinstation och stöd för begränsningsorder på PlasmaSwap
  • Färdiggjord grupp av DeFi-användare som kan satsa PPAY-tokens för att säkerställa tilldelning
  • PlasmaFinance PR & marknadsföring och support

”På PlasmaFinance förstår vi att ingen blockchain eller DeFi-projekt är desamma och var och en av dem har olika behov. Vi anser att projekt inte bör passa deras planer och taktik kring plattformens modell utan tvärtom – IDO-plattformarna ska uppfylla projektens behov och krav. Det är just därför PlasmaFinance lanserar Spaceport, dess IDO-startplatta för nya kryptoprojekt byggda för att vara flexibla, anpassningsbara och så breda som möjligt. Dess uppdrag är att göra IDO: er ännu mer rättvisa, säkrare, mer transparenta och mer hållbara. På SpacePort är vi seriösa med att demokratisera kapitalanskaffning, så vi vill se till att alla projekt kan starta sin IDO utan begränsningar och begränsningar. ”
– PlasmaFinance-teamet

PlasmaFinance är en DeFi-instrumentpanel som samlar de mest populära decentraliserade finansprotokollen från flera blockkedjor. PlasmaFinance-plattformen ger robust analys, lättanvända verktyg och tillgång till de mest lönsamma defi-avkastningarna över alla protokoll.

Källa:
plasma.finance/spaceportSource link

Related posts

Uppsala tillhandahåller krypto AML-lösning för sydkoreanska utbyten Coin & Coin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Symbol (XYM) -token från NEM nu tillgänglig i kryptoplånapp-appen Vidulum »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserat handelsbörs Injektivprotokoll stänger $ 10 miljoner finansieringsrunda »CryptoNinjas

Bitcoinguide