Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Phemex listar 8 nya mynt, återinträder krusning


Phemex, en av de snabbaste kryptobörserna och terminshandelsplattformarna i branschen, har ytterligare förstärkt sitt erbjudande genom att tillkännage införandet av åtta nya kryptovalutor tillgängliga på både deras kryptoplatsmarknad och derivatmarknad. Det senaste gäng mynt för att komma till listan inkluderar BAT, CHZ, MANA, ENJ, SUSHI, SNX, GRT och MKR.

Efter noteringen stöder Phemex nu BAT / USDT, CHZ / USDT, MANA / USDT, ENJ / USDT, SUSHI / USDT, SNX / USDT, GRT / USDT och MKR / USDT spotpar, samt handel med dessa åtta tillgångar med upp till 20x hävstångseffekt.

Placera användare först, alltid

Phemex har kommit långt sedan det lanserades för 2 år sedan. Skapad av en grupp ex-Wall Street-chefer för att ge en mycket bättre professionell handelsupplevelse till kryptosamhället, har plattformen alltid satt sina användares behov först. Plattformen implementerar en robust handelsmotor och toppmodern säkerhet för att möjliggöra en felfri handelsupplevelse.

Plattformen implementerar en strikt utvärderingsprocess för nya tokenlistor. Varje bidrag är föremål för tillbörlig aktsamhet och endast de som uppfyller alla föreskrivna kriterier kommer att göras tillgängliga för Phemex-användare. Under tiden kan användare alltid ge feedback och förslag om nya funktioner eller tokens till Phemex-teamet. De agerar utifrån dessa insatser baserat på efterfrågan och popularitet och ser till att deras samhälle alltid ligger ett steg före andra.

Återintroduktion av XRP

Phemex har återintroducerat XRP tillsammans med BAT, CHZ, MANA, ENJ, SUSHI, SNX, GRT och MKR efter en kort avstängningsperiod på grund av SEC-stämningen mot Ripple Labs – skapare av XRP. Nyheten om rättegången resulterade i massiva försäljningar på olika börser runt om i världen.

Phemex är ett av många börser som stoppade XRP-handel och avnoterade den populära kryptovalutan för att skydda sina kunder från omfattande likvidationer. Sedan dess har XRP-marknaden återgått till normalitet, vilket i sin tur har påverkat plattformens beslut att återinföra XRP-spot- och kontrakthandel på Phemex. Användare kan nu komma åt XRP / USDT spothandel samt XRP / USD linjärt kontrakt med upp till 20x hävstång.

Läs det officiella tillkännagivandet på – https://phemex.com/announcements/phemex-releases-eight-new-coins-plus-xrpSource link

Related posts

IRS lanserar ‘Operation Hidden Treasure’ för att rikta inrapporterad kryptoinkomst – Skatter Bitcoin News

Bitcoinguide

Poltergeist Exchange Partners With Ghost av McAfee för att släppa ett privat stabilt mynt och sekretessutbyte – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Unga investerare i Storbritannien föredrar kryptovalutor framför aktier – Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide