Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Phemex lanserar OTC-handel, möjliggör kryptoköp med banköverföringar


Phemex, den snabbaste kryptobörsen och futures-handelsplattformen har introducerat OTC Trading-tjänsten i samarbete med Legend Trading – en Silicon Valley-baserad OTC-handelstjänst. Med detta nya tillägg kan användare på Phemex nu säkert köpa och sälja kryptovalutor via banköverföring i USD samt andra alternativ, inklusive kreditkort och betalningsportaler som stöds.

Lyssna på Crypto-gemenskapens behov

Som en användarvänlig kryptohandelsplattform är Phemex alltid mottaglig för kryptosamhällets behov och krav. Den senaste övningen för att utöka sitt erbjudande till att omfatta OTC-handel är ett resultat av ett sådant åtagande. Plattformen fick flera förfrågningar från samhället om att inkludera OTC Trading, vilket uppmuntrade Phemex att skapa ett partnerskap med en licensierad Money Services Business (MSB) för att tillhandahålla en säker och bekväm lösning.

Phemex

Nu kan användare börja använda OTC Trading-funktionen genom att utföra några enkla steg. De måste bara logga in på sitt Phemex-konto, välja OTC-handel under alternativet “Köp krypto” och ge personlig information för att uppfylla KYC-kraven. När den tillhandahållna informationen har granskats och bekräftats kommer Legend Trading att godkänna kontot, varefter användarna är fria att köpa och sälja kryptovalutor i bara två steg.

Även om två olika enheter är inblandade i att tillhandahålla OTC-handelstjänster på Phemex, är hela processen strömlinjeformad för att erbjuda en sömlös handelsupplevelse. Steg-för-steg-guiden för att börja använda OTC-handelsfunktionen finns på Phemex webbplats.

OTC-handel sätter Phemex i spetsen

OTC Trading-tjänsten som erbjuds av Phemex gör det möjligt för användare att genomföra snabba kryptotransaktioner med hög volym till bra priser. Minsta orderstorlek på Phemex OTC-handel är bara $ 500, vilket gör den tillgänglig för både casual och professionella handlare.

Phemex är en FinCEN-reglerad enhet som i kombination med den nyligen lanserade OTC-handelstjänsten gör den till en av få plattformar som kan tillgodose amerikanska investerares krav. Denna möjlighet sätter plattformen långt före många av sina konkurrenter som Bybit och andra. Under tiden för Phemex är detta bara början eftersom handelsplattformen fortsätter att utveckla och lansera nya produkter för att hålla jämna steg med kryptosamhällets förändrade krav.

Läs mer om Phemex OTC-handel härSource link

Related posts

Blockchain-företaget ber Nevada-staten om tillstånd att bygga en krypto ‘Smart City’ i Storey County – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Binance Coin exploderar 45% på klackar av Bitcoin Bull Run; Vad kommer härnäst

Bitcoinguide

Direktivet gäller endast banksektorn – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide