Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Penningmarknadsprotokoll Konomi integrerar DID från Litentry för att bättre justera säkerhetsräntor »CryptoNinjas


Litentry, en cross-chain decentralised identity (DID) -aggregat, har idag tillkännagett ett nytt samarbete med Konomi, ett decentraliserat penningmarknadsprotokoll byggt med Polkadots substrat, för att använda DID-data på kedjan för att bättre tillgodose behoven hos Konomis växande låntagare och långivarens kundbas.

Under detta partnerskap kommer Litentrys on-chain identitetsaggregeringsdata och kreditberäkningsmodell att ge värde för Konomi, de utforskar nya sätt att justera och integrera säkerhetsräntor samt kreditpoäng baserat på en användares verifierade kedjeidentitet.

Dessutom kommer denna kreditpoäng härledas från sofistikerade algoritmer med variabler som genomsnittlig återbetalningsperiod för lån, skuldsättningsgrad, kreditanvändningsgrad, substansvärde, riskpreferens etc.

Litentry har utvecklat en litany av decentraliserade identifieringsfokuserade produkter. Konomi kommer att använda Litentrys decentraliserade kreditvärderingsmodell och omfattande data för att uppnå mer betydande insikter och resultat genom detta samarbete.

Litentry gör det lättare för användare att verifiera sig själva och få tillgång till olika decentraliserade ekonomiska applikationer med sitt protokoll för identitetsaggregering.

Som en driftskompatibel plattform med många av de för närvarande tillgängliga DeFi-infrastrukturerna kommer denna integration att göra det lättare för Konomi-användare att effektivt använda andra DeFi-plattformar som kräver förbättrade KYC- eller AML-regler från deras användarbas, lägger till ytterligare ett lager av användbarhet eftersom Litenry kommer att utnyttja av deras DID-data i flera nätverk.

”Det första användningsfallet vi kommer att implementera handlar om användarkreditpoäng och hur Konomi kan justera säkerhetsräntor baserat på den enskilda användaren. Detta är dock bara toppen av isberget. Litentry erbjuder många spännande funktioner, och vi kommer att fortsätta arbeta med Konomi för att ge mervärde till deras nätverk. ”
Litentry TeamSource link

Related posts

Crypto plånbok ekosystem imToken stänger $ 30M serie B investering »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Stablecoins eller CBDC – Vad kommer Mainstream att välja?

Bitcoinguide

TrustSwap Launchpad är värd för token-erbjudande för RegTech-plattformen Sekuritance »CryptoNinjas

Bitcoinguide