Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Peer-to-Peer Internet ThreeFold blir multikedja för att påskynda tillgängligheten för token – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Peer-to-peer-internet ThreeFold integreras med flera populära blockchain-ekosystem i ett försök att öka antagandet av världens största sådana nätverk

29 april 2021, Dubai, Förenade Arabemiraten – Trefaldig planerar att integrera sin peer-to-peer-internetplattform med tre av de ledande blockchain-ekosystemen i decentraliserat ekonomi (DeFi); Binance Smart Chain (BSC), Ethereum och Huobis ECO Chain.

ThreeFold kommer att integrera BSC under de närmaste veckorna, med Ethereum och Huobis ECO-kedja som följer strax senare under andra kvartalet. Dessa integrationer kommer att ge ThreeFold-ekosystemet tillgång till ett brett utbud av DeFi-applikationer. I sin tur gör det att ThreeFold blir mer tillgängligt för DeFi-världen och ger ThreeFold Farmers och användare fler plattformar för att utbyta TFT.

Trefaldigs djärva drag kommer medan den bredare kryptovalutamarknaden blomstrar. Det totala värdet av alla kryptovalutarelaterade eller blockchain-baserade projekt har överträffat 2,1 biljoner dollar de senaste veckorna, eftersom marknadsledare, som Bitcoin och Ethereum, satte nya rekordhöga toppar. Följaktligen ökar intresset för blockchain-teknik när antalet aktiva projekt i rymden närmar sig 9000.

Dessutom, i en miljö där internetanvändning för alla aspekter av livet skyhöga på grund av COVID-19-begränsningar, får ThreeFolds huvudsakliga värdeförslag – en verkligt peer-to-peer-internetplattform – grepp. ThreeFold ser hållbarheten hos internettjänster på lång sikt och dess decentralisering som oskiljaktig.

Demokratisering av Internet

Men varför behövs detta? Internet är idag värd för en liten grupp välförsedda företag som ansvarar för underhållet av datacenter som tillhandahåller servern och lagringsutrymme för den stora mängden innehåll på internet. Dessutom hittar samma företag ett sätt att monopolisera nätverksanslutningarna som gör att data kan strömma runt om i världen.

Som ett resultat har beslut som fattats av dessa företag makten att helt ändra internetlandskapet ensidigt utan att ifrågasätta. Med tanke på det faktum att internet nu är en integrerad del av en stor del av världens industri, liksom många sätt att leva, gör den oproportionerliga kraften som dessa företag använder dem till de facto guvernörer för mänsklighetens framtid.

Precis som Satoshi Nakamoto såg för demokratiseringen av det finansiella systemet genom decentralisering, Trefaldig är på en liknande strävan att demokratisera internet med en unik kombination av autonom teknik och blockchain. Fördelarna skulle vara tydliga. Mer internet användare skulle dra nytta av en neutral peer-to-peer-plattform för att lagra sina data och köra sina applikationer privat och säkert.. Dessutom tar decentralisering bort internetens enskilda potentiella felpunkter som allvarligt kan störa den globala Internet- och molnindustrin.

En multikedjad framtid

Trefaldigkommande integration med BSC, Ethereum och Huobis ECO Chain är en viktig del av att fortsätta växa och odla världens största peer-to-peer internetplattform. Ethereum är den främsta plattformen för decentraliserade applikationer (dApps) i kryptovalutan och blockchainutrymmet från och med idag.

Följaktligen kommer ThreeFolds plattform att placeras på radarn för det stora antalet Ethereum-användare som helt enkelt skulle kunna bli de välbehövliga noderna i sin vision om ett decentraliserat internet. Dessutom finns en mängd decentraliserad utvecklingskunskap koncentrerad i Ethereum-sfären, såväl som i Binance och Huobis blockchain-ekosystem. Förutom att förbättra kompatibiliteten med dessa plattformar kommer ThreeFold att kunna utnyttja dessa utvecklingsfärdigheter och bjuda in erfarna dApp-utvecklare att bygga sina applikationer ovanpå ThreeFold Grid.

Jämförelsevis, TrefaldigMed sina ambitiösa integrationsplaner ligger det långt före liknande projekt i det decentraliserade internetutrymmet, som traditionellt är Ethereum-baserade. Men med de ökande kostnaderna för Ethereum-baserad utveckling och dess långsammare än nödvändiga skalbarhetsuppdateringar kommer ThreeFolds peer-to-peer-internet att förbli överkomligt, skalbart och enkelt för utvecklare.

Om ThreeFold

ThreeFold utvecklar en peer-to-peer-internetplattform som syftar till att liberalisera vad den märker som ett centraliserat och ojämnt distribuerat internet. Dess plattform, kallad ThreeFold Grid, omfattar över +600 servrar i 25+ olika länder runt om i världen och levererar cirka 80 PB i lagring och över 16.000 CPU-kärnor över hela världen, vilket gör det till det största peer-to-peer-nätverket i världen. Se ThreeFold Grids statistik mer detaljerat med hjälp av deras utforskare här.

Varje server kör ThreeFolds statslösa och lätta operativsystem med öppen källkod, Zero-OS, och konfigureras och drivs av oberoende individer och organisationer som heter Farmers. Jordbrukare tjänar belöningar i TFT – plattformens ursprungliga token – för deras deltagande. TFT är valutan för ThreeFold Grid, där varje token representerar en lagringsenhet och beräknar på plattformen. Nätanvändare kan använda dessa tokens för att reservera lagring och beräkna de behöver för att lagra, bygga och dela på plattformens internetnätverk.

ThreeFolds ultimata vision är att vara en del av rörelsen för att helt demokratisera internet över hela världen.

För att lära dig mer om hur ThreeFold planerar att demokratisera internet, besök deras hemsida här. För mer information om TFT och hur det passar in i ThreeFolds övergripande planer, se detta sida.

Följ ThreeFold på Twitter: https://twitter.com/threefold_io

Läs ThreeFolds dokumentation på Github: https://github.com/threefoldfoundation

Gilla ThreeFolds sida på Facebook: https://www.facebook.com/threefold.io

Kontaktinformation för media

Kontaktnamn: Amazix Press Team

Kontakt e-post: press@amazix.com

TREFALDIG är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast av informativt syfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Microstrategy ökar upp 262 Bitcoin, Treasury innehar 91K BTC till i genomsnitt 24K $ per mynt – Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Bounty refereras till ett avsnitt av Marvels ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ​​- Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Miljardärer bildar en blockchain-rådgivande kommitté för NBA – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide