Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Paypals Venmo lanserar kryptohandel för 70 miljoner användare att köpa och sälja kryptovalutor – Nyheter Bitcoin News


Venmo har meddelat lanseringen av sin “crypto on Venmo” -tjänst, vilket gör att över 70 miljoner användare kan köpa, sälja och hålla fyra typer av kryptovalutor, inklusive bitcoin, med den populära Venmo-appen. Venmos nya kryptotjänst visar vidare Paypals engagemang för kryptorummet, detaljerade företaget.

Venmo lanserar Crypto Service

Venmo, en tjänst av Paypal, tillkännagav tisdagen lanseringen av “krypto på Venmo”, som den beskrev som “ett nytt sätt för Venmos mer än 70 miljoner kunder att köpa, hålla och sälja kryptovaluta direkt i Venmo-appen.” Utbyggnaden börjar idag. Meddelandet fortsätter:

Kunder som använder krypto på Venmo kan välja mellan fyra typer av kryptovaluta: bitcoin, ethereum, litecoin och bitcoin cash. När de gör transaktioner kan kunder också välja att dela sin kryptoresa med sina vänner genom Venmo-flödet.

Användare kan börja investera i kryptovalutor med bara $ 1 med Venmo-appen. Kunder kan använda medel från deras Venmo-saldo eller länka ett bankkonto eller ett bankkort för köpet.

Darrell Esch, senior vice president och general manager på Venmo, kommenterade: ”Vårt mål är att förse våra kunder med en lättanvänd plattform som förenklar processen att köpa och sälja kryptovalutor och avmystifierar några av de vanliga frågorna och missuppfattningarna som konsumenterna kan ha.”

Venmo har tillstånd att bedriva affärsverksamhet med virtuell valuta av New York State Department of Financial Services, förklarar dess webbplats och noterar att köp, försäljning och innehav av kryptovaluta med Venmo inte är tillgängligt på Hawaii och där det är förbjudet enligt lag. ”Crypto on Venmo aktiveras genom Paypals partnerskap med Paxos Trust Company, en reglerad leverantör av kryptovalutaprodukter och tjänster,” noterar tillkännagivandet.

Mer än 30% av Venmo-kunderna har redan börjat köpa kryptovalutor eller aktier, varav 20% startade under pandemin, avslöjar Venmo-kundbeteendestudien 2020. Tillkännagivandet tillägger:

Lanseringen av funktionen främjar Paypals engagemang för att utbilda sina kunder om potentialen i digitala valutor när de fortsätter att växa och driver förståelse och nytta av kryptovalutor i stor skala.

Vad tycker du om att Venmo lanserar den här kryptotjänsten? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Bitcoin glider 5% från senaste höjdpunkter mitt i Binance CFTC Probe Revelation

Bitcoinguide

Bitcoin kan slå $ 100.000 snart på “Wildly Bullish” Sentiment: Analyst

Bitcoinguide

Bitcoin, Ethereum Break Total Crypto Monthly Record

Bitcoinguide