Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Paypal VD säger att efterfrågan på kryptovalutor är ‘multipel’ av de initiala förväntningarna – Nyheter Bitcoin News


VD för betalningsjätten Paypal, Dan Schulman, har avslöjat att efterfrågan på kryptovalutor har “multiplicerats” av företagets ursprungliga förväntningar. Paypals Venmo började nyligen lansera kryptovalutafunktioner för att göra det möjligt för Venmo-användare att köpa, sälja och hålla kryptovalutor, inklusive bitcoin.

Efterfrågan på kryptovalutor överstiger Paypals förväntningar

Paypal VD Dan Schulman pratade om kryptovaluta, särskilt bitcoin, i en intervju med Time Magazine, publicerad söndag. Paypal finns i mer än 200 länder och handlar i mer än 100 valutor. Förra året bearbetade företaget 15,4 miljarder betalningar till ett värde av 936 miljarder dollar. Företaget har cirka 30 miljoner handlare i sitt nätverk.

Schulman började med att berätta om hur han använde Paypals kryptotjänst för att köpa stövlar och betalade för dem med bitcoin. Med tanke på att det bara tog några klick och några sekunder att köpa med kryptovalutan sa han att “Det var ganska coolt.” Ett stort initiativ från hans företag är att “hjälpa till att flytta digital valuta till mainstream, genom att lägga till kryptovalutatjänster”, beskrev VD.

En av frågorna som han ställdes under intervjun var “Vad betyder detta väntande skifte till digitala valutor för det finansiella systemet som vi känner det?” Schulman svarade: “Under de kommande fem till tio åren kommer du att se mer förändring i det finansiella systemet än vad du har gjort under de senaste 10 till 20 åren”, tillade:

Efterfrågan på kryptosidan har multiplicerats med vad vi ursprungligen förväntade oss. Det är mycket spänning.

Schulman förklarade också att Paypal har “tittat på digitala former av valuta och DLT i sex år eller så.”

Han noterade dock: ”Men jag trodde att det var tidigt och jag trodde att kryptovalutorna vid den tiden var mycket mer tillgångar än de var valuta. De var för flyktiga för att vara en lönsam valuta. Och det var fortfarande lite för mycket av att människor inte riktigt förstod vad de skulle gå in på, och vad vi verkligen ville göra är att se till att det blev lite mer vanligt så att vi skulle arbeta hand i hand med tillsynsmyndigheter innan vi släpper ut något på marknaden. ”

Paypal lanserade sin kryptotjänst för amerikanska kunder i november förra året. Företaget grundade sedan en affärsenhet tillägnad kryptovaluta i februari och möjliggjorde kryptobetalningar i miljontals butiker med lanseringen “kassa med krypto” i slutet av mars. Förra veckan började Venmo lansera kryptohandel för sina 70 miljoner användare för att köpa, sälja och hålla kryptovalutor.

Vad tycker du om Paypal VD: s kommentarer om bitcoin och kryptovalutor? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Shark Tanks Barbara Corcoran förespråkar att bli rik genom att investera i fastigheter, inte kryptovalutor – Aktuella Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Bitcoin för att nå $ 100K till $ 288K under 2021? Lager-till-flöde-modeller föreslår att det skulle kunna vara – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Fokus kvarstår på dollar och avkastning

Bitcoinguide