Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Paypal förvärvar Crypto Security Firm Curv för att utvidga digitala tillgångsinitiativ – Bitcoin News


Betalningsjätten Paypal har meddelat att man förvärvar Tel Aviv-baserade kryptosäkerhetsinfrastrukturleverantör Curv. Enligt Paypal kommer detta förvärv att hjälpa företaget att “utvidga sina initiativ för att stödja kryptovalutor och digitala tillgångar.” Affären är enligt uppgift värt mindre än 200 miljoner dollar.

  • Paypal Holdings Inc. (NASDAQ: PYPL) tillkännagav måndag “att man har gått med på att förvärva Curv för att påskynda och utöka sina initiativ för att stödja kryptovalutor och digitala tillgångar.”
  • Curv grundades 2018 av VD Itay Malinger och CTO Dan Yadlin och är en ledande leverantör av molnbaserad infrastruktur för digital tillgångssäkerhet baserat i Tel Aviv, Israel. Kryptoförvaringsföretaget sa förra året att det samlade in 30 miljoner dollar i finansiering från investerare, inklusive Commerzventures, Coinbase Ventures och Digital Currency Group. Curv stöder för närvarande mer än 200 mynt och tokens, inklusive alla ERC20-tokens och sub-tokens på flera blockkedjor.
  • Paypal förväntar sig att slutföra förvärvet av Curv under första halvåret 2021. Även om företaget inte har avslöjat de finansiella villkoren för affären rapporterade CNBC att affären var mindre än 200 miljoner dollar, med hänvisning till en person som är bekant med saken.
  • “Förvärvet av Curv är en del av vårt försök att investera i talangen och tekniken för att förverkliga vår vision för ett mer inkluderande finansiellt system”, säger Jose Fernandez da Ponte, Paypals vice vd och chef för blockchain, krypto och digitala valutor.
  • Betalningsjätten skapade nyligen en dedikerad affärsenhet som fokuserar på “blockchain, crypto och digitala valutor”, beskrev den och noterade att Curv kommer att gå med i denna grupp.
  • Paypal började erbjuda sina användare möjligheten att köpa, sälja och hålla kryptovalutor på sin plattform i november förra året, och kommer snart att utöka sina kryptoerbjudanden till användare i Storbritannien. Företaget planerar också att göra det möjligt för sina 28 miljoner handlare att acceptera kryptovalutor för betalning av varor och tjänster i år.

Vad tycker du om att Paypal förvärvar Curv? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Chainlink träffar $ 30 när gråskala lägger till 115 570 LINK till sina reserver

Bitcoinguide

Portugisiska myndigheter överväger att inleda en utredning om lokala Crypto Social Media Influencers – Security Bitcoin News

Bitcoinguide

Varför Bitcoin Dominans inte längre är relevant för Crypto

Bitcoinguide