Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Passiv inkomst, en unik blockchain-token som föreställer dig DeFi-avkastning


DeFi har tagit flera nya funktioner till kryptovärlden. Allt från kryptogruv till avkastning har allt optimerats genom integrering av blockchain-teknik och DeFi-applikationer. Vi kan se fler och fler plattformar som använder detta verktyg för att utveckla unika tjänster och produkter för att främja decentralisering och antagande av finansiella tjänster i kryptovärlden.

Passiv inkomst är en sådan innovativ blockchain-token som har fört ett spännande koncept på marknaden. Företaget använder tokenisering för att uppgradera avkastningen till decentraliserad finansiell passiv inkomst. PSI syftar till att förbättra befintliga passiva inkomstkoncept och göra dem mer överkomliga och anpassningsbara för alla.

Företaget gör detta genom att bygga på principer som Holding, Tokenized Assets och Generating Yield. Holding är kärnpelaren för PSI för att skapa ett friktionsfritt sätt för PSI-tokeninnehavare att tjäna belöningar på varje transaktionsavgift. Den andra pelaren, Tokenized Assets, hjälper användare att generera passiva inkomster. PSI erbjuder också möjligheten att generera passiva inkomster med hjälp av finansiella tjänster för att bli självförsörjande.

Genom att bygga på dessa principer har PSI utvecklat en robust uppsättning funktioner som gör att den kan uppnå sitt mål.

PSIDEX

PSIDEX är Passive Incoms eget decentraliserade börs där de introducerade företagets Income Token (INC). Denna inkomsttoken kommer att uppfylla olika mål för företaget, till exempel:

Governance Utility

INC kommer att ha ett styrningsverktyg där företaget kommer att styra sina framtida projekt och investerare. Användare kan använda styrning på själva plattformen, en viss funktion eller avgiftssatser och provisioner.

Förslagen för styrning kan göras av projektgruppen och investerarna, vilket ger dem fullständig kontroll över sina tillgångar. Denna funktion kommer att göra PSI-kontrakt mer flexibla och kommer att främja samhälls- och investerarengagemang genom att ge dem inflytande över plattformens policyer.

Dessa förslag kan variera från jordbrukarnas intäkter, Tradefee på PSIDEX och Burnpercentage (vid överföringar). Att styra företagets ekosystem är dock en flerstegsprocess och innebär att man skapar ett förslag, rösttröskel och beslutar tröskeln som gör omröstningen giltig.

Likviditet

Bortsett från styrningsverktyget kommer PSI-token att användas för att underlätta likviditet på PSIDEX och möjliggöra INC (inkomsttoken) jordbruk. Eftersom varje plattform kräver likviditet för att bli självförsörjande kommer PSI initialt att förlita sig på en reservrouter. Efter att ha uppnått hållbarhet kommer PSI att använda INC-token för att samla in LP-tokens för företagets egen PSIDEX-router.

NAAS

NAAS står för NFT som en tjänst. Det är ett unikt koncept från Passive Income där företaget kommer att erbjuda en NFT-marknadsplats för alla villiga kryptovalutor. En NFT står för en icke-fungibel token som tilldelar värde till verkliga tillgångar som konst, tokeniserad fastighet, bilder etc.

PSI ger ett enkelt sätt att bygga en NFT-marknadsplats genom att erbjuda en mall för användare att installera sin marknadsplats. Genom att bidra till denna idé samarbetade PSI med Omari Estate, en pionjär inom fastighetsbranschen, och hjälpte dem att bygga en NFT-marknadsplats. PSI erbjuder en lösning på alla problem och hjälper till att förverkliga projektidéer.

För NAAS är fastighetsbranschen det första steget eftersom företaget planerar att fortsätta arbeta med flera branscher som Toy Business, Marine Business, Renewable Energy, etc.

PSIPAD

Passive Income’s Launchpad är en pålitlig plattform där användare kan få en detaljerad inblick i plattformens funktion. PSIPAD används för att lista om projektet har granskats eller KYC: s och dess förtroende poäng och andra variabler som påverkar projektets tillförlitlighet.

Med PSIPAD vill företaget säkerställa förtroendevärdet för projekten och undvika bedrägliga eller osäkra projekt. För närvarande fungerar det på BSC, men PSI kommer snart att lansera det på ERC20 i framtiden.

Passive Income är ett offentligt företag med en robust token som kan hjälpa blockchain-projekt i flera kapaciteter. Företaget strävar efter att hålla sig före kurvan medan man delar sina vinster med innehavare av PSI-token.

Teamet på PSI är en kombination av experter från olika branscher, vilket ger dem ett försprång och nödvändiga verktyg för att lyckas på denna konkurrensutsatta marknad.

Slutsats

Medan kryptovalutor har sett en global acceptans saknas det fortfarande i vissa områden. Plattformar som Passiva Inkomster använder blockchain och DeFi-teknik för att främja denna revolution och göra de passiva inkomsterna från kryptovaluta billigare och lönsammare.Source link

Related posts

Bitcoin fastnat inom räckvidd, här är vad som kan utlösa fler förluster

Bitcoinguide

Varför Bitcoin Dominans inte längre är relevant för Crypto

Bitcoinguide

Amerikansk domare förnekar begäran om att lägga till XRP-innehavare som ingripare i SEC: s rättegång mot krusning – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide