Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Partners With Grayscale, Will Hold BTC on Balance Balance – News Bitcoin News


TIME Magazine kommer att hålla bitcoin på sin balansräkning, har bolagets president bekräftat. TIME samarbetar också med Grayscale Investments för att producera en videoserie om kryptovaluta och har gått med på att betalas i bitcoin.

TIME Magazine kommer att hålla Bitcoin i balansräkningen

TIME Magazine har samarbetat med Grayscale Investments för att producera en kryptovideoserie. Företaget kommer att betalas i bitcoin och har åtagit sig att hålla kryptovalutan i balansräkningen.

TIME Magazine grundades 1923 och erbjuder guider för aktuella frågor, politik, affärer, hälsa, vetenskap och underhållning. Företaget publicerar två veckor varje vecka och över 20 miljoner abonnenter världen över vänder sig till sin tidning för exklusiv täckning.

Grayscale CEO Michael Sonnenshein twittrade måndag och förklarade att videorna som förklarar kryptomiljön kommer ut på sommaren. Han bekräftade också att Keith Grossman, VD för TIME, har gått med på att ta sin betalning i bitcoin och kommer att hålla BTC i balansräkningen.

TIME Magazine går in i Bitcoin: Partners med gråskala, kommer att hålla BTC på balansräkningen

Ett växande antal företag omfamnar bitcoin och lägger till kryptovalutan i sina balansräkningar. TIME Magazine ansluter sig till större företag med bitcoinkassor, inklusive Elon Musks Tesla, Jack Dorsey’s Square Inc. och Michael Saylor’s Microstrategy.

Vad tycker du om att TIME Magazine ska dyka in i bitcoin? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Bill Gates Neutral på Bitcoin men säger Cryptocurrency är en innovation världen kan göra utan – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Microstrategy köper $ 15 miljoner dollar i Bitcoin, Firm’s Stash hoppar till 91 579 BTC – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Säljer du inlägg på sociala medier för 1,5 miljoner dollar? Blockchain-certifierad Tweet Sales Spark NFT-kontrovers – Bitcoin News

Bitcoinguide