Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

PandaTS samarbetar med Google Cloud och ger AI till dokumentverifiering


Tråkiga förfaranden för dokumentverifiering har länge varit banan för backoffice-personal. Processen är repetitiv, tidskrävande och kan vara en besvärande flaskhals för mäklare under perioder av topptrafik.

Ökande intresse för onlinehandel under senaste tidens låsning har lett till att nya kontoregistreringar går igenom taket. Detta har översvämmat backoffice- och efterlevnadsteam med KYC / AML-dokument för att inspektera och verifiera.

“Den stora mängden dokument som ska bearbetas kan tillfälligt förstöra vissa mäklaravdelningar”, förklarade PandaTS VD, Samuel Gutman. “Det kan vara en mekanisk uppgift i bästa tider, men när nya handlare strömmar in blir det mer komplicerat,”

Att påskynda och optimera processen skulle utan tvekan lindra bördan för alla, eftersom mäklare skulle kunna undvika att binda ett stort antal anställda och handlare inte skulle behöva vänta så länge för att verifieras under högtider.

”Enligt vår erfarenhet,” fortsatte Gutman, “är det ofta CRM som orsakar en del av friktionen när man försöker verifiera ett stort antal dokument. Oavsett om det är processen att dra upp dem, eller navigera fram och tillbaka genom menyerna, finns det vanligtvis något där för att frustrera personen som upprepade gånger måste utföra uppgiften. På PandaTS har vi försökt göra denna process så effektiv och intuitiv som möjligt i vår egen Panda CRM, särskilt med den nya uppdateringen som gör det lättare och smidigare att hitta, granska och jämföra KYC-dokument mot registreringsinformation. Men när varje anställd bara kan behandla en ansökan i taget kommer du fortfarande att få flaskhalsar under tuffa perioder. ”

Gå in i Google Vision AI

I samarbete med Google Cloud lanserade PandaTS nyligen en ny modul för Panda CRM som utnyttjar den kraftfulla bilddetekterings-AI i Google Vision och tillämpar den för dokumentverifiering.

En vanlig anledning till att dokument avvisas är att skanningar och fotografier som tillhandahålls av blivande handlare ofta är av dålig kvalitet eller har skurits felaktigt.

Vision AI

Vanligtvis måste varje misslyckad verifieringsbegäran hanteras av en mänsklig personal. Detta skapar bara mer arbete nedströms eftersom dokumenten måste skickas in igen och granskas.

Tack vare Google Vision AI tillåter den nya dokumentverifieringsmodulen från PandaTS dock att dokument automatiskt kontrolleras för kvalitet och avvisas

Som en första försvarslinje kan modulen hantera mycket av det första besväret med dokumentverifiering på egen hand, vilket frigör personal för mer pressande och värdeskapande uppgifter.

Men, som Googles Vision AI-team förklarade för oss, kan det göra mer än så. Vision AIs sofistikerade optiska teckenigenkänningsfunktioner gör att den faktiskt kan upptäcka och förstå text i de medföljande dokumenten.

Så när ett nytt dokument skannas och laddas upp av en klient kan Pandas verifieringsmodul granska det för kvalitet, men också kontrollera det mot den information klienten redan har tillhandahållit under registreringsprocessen.

Den jämför informationen från det skannade dokumentet med kundinformationen som lagras i Panda CRM, och tilldelar sedan varje dokument en poäng beroende på hur exakt det matchar de uppgifter som redan sparats för den klienten.

PandaTS förväntar sig att den nya modulen ska vara en spelväxlare för sina mäklarkunder. Hjälper backoffice- och efterlevnadsteam genom att filtrera bort dåliga bilder utan att binda några anställda, men också låta dem segmentera olika uppladdningar, snabbt godkänna inlagor med hög poäng och gruppera de lägre poäng som ska delegeras till lämpliga teammedlemmar.

Gutman räknar med att modulens förmåga att läsa, jämföra och göra poäng för inkommande dokument kommer att återuppfinna hur online-mäklare hanterar sina KYC / AML-åtaganden, samt ge dem en konkurrensfördel under tuffa perioder.

”Till att börja med förväntar vi oss att den nya modulen eliminerar uppladdningar som måste avvisas manuellt för dålig kvalitet. Därefter effektiviserar poängsystemet systemet ytterligare genom att låta perfekta matchningar och applikationer med hög poäng hanteras annorlunda än de lågpresterande. Det är som att ha en snabbare personal som gör alla de uppgifter du hatar, skämtade han, “Inte bara det, det kan hantera mer än en verifiering på en gång och behöver inte ens ta pauser! Dessutom, med maskininlärning, blir vår dokumentverifieringsmodul faktiskt smartare eftersom den gradvis tränas i mer data. Med andra ord kommer dess noggrannhet att öka ju mer du använder den. ”

Om PandaTS

Panda Trading Systems är specialiserat på utveckling av överlägsen mäklarteknik för detaljhandeln. Företagets uppdrag är att göra onlinehandel till en smidigare och mer integrerad upplevelse för både handlare och mäklare.

Med 15 års branschkompetens inom ramen, serverar Panda idag många av världens ledande varumärken med sin uppsättning anpassningsbara mäklarlösningar, så att de kan optimera sin verksamhet och frigöra dem för att fokusera sina resurser på tillväxt.

Source link

Related posts

Deerfi’s tillståndlösa flash-lånemarknad lever nu på Ethereum »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Varför är diversifiering av likviditetsleverantörer så viktigt för Forex-mäklare?

Bitcoinguide

Value DeFi integrerar RenVM för att få BTC och ZEC till Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide