Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

PancakeSwap godkänner bränning för CAKE Varför det kan vara bullrigt


Centraliserade och decentraliserade börser förstärker sitt spel, med den kommande lanseringen av Uniswap v3 kommer konkurrensen inom sektorn att bli hård. PancakeSwaps andra iteration är också runt hörnet. CAKE-innehavare kommer att kunna tjäna pengar.

I en nyligen röstaBeslutade PancakeSwaps community att godkänna en funktion som kallas ”Big Burn”. Därför efter den 23 aprilrd “Stor migration” kommer börsen att köpa tillbaka och bränna mer CAKE “än någonsin tidigare”. Varje handel med PancakeSwap v2 kommer att “bidra” till denna mekanism.

Börsens dagliga handelsvolym ligger på cirka 4 miljarder dollar. Enligt den nyligen godkända brännmekanismen kommer denna siffra att multipliceras med 0,05%. Som ett resultat kunde cirka 2,2 miljoner CAKE återköpas och brännas varje dag. Om PancakeSwap bibehåller sin nuvarande dagliga handelsvolym kan dess inhemska köptryck skjuta i höjden till förmån för investerare.

PancakeSwap CAKE CAKEUSDT
Källa: PancakeSwap

Analytikern Vivian Medithi publicerade en artikel om Nasdaq med några hausseartade förutsägelser om CAKE. Vid den tidpunkten handlades CAKE till 21,26 dollar efter en 1.200% rally hittills i februari. Analytikern lyfte fram den baisse känslan hos vissa investerare och symbolens förmåga att bevisa dem fel.

Medithi citerar Coinpedia, Wallet Investor och Digital Coin för att backa upp ett hausseartat fall för denna token. Förutsägelserna placerar CAKE mellan $ 44 till 80 i slutet av 2021. Nästa år kunde CAKE handla för $ 150 och $ 280 år 2026. Dessa förutsägelser gjordes innan “Big Burn” godkändes och tar inte hänsyn till den nya potentiella ökningen. i köppress.

Vad är PancakeSwap “Great Migration”?

I morgon klockan 5:00 UTC kommer den ”stora migrationen” att äga rum på PancakeSwap. På grund av den kommande uppdateringen krävde börsens smarta kontrakt PancakeSwap Router och PancakeSwap Factory en förändring av deras matningsstruktur. CAKE-innehavare kan rösta för att ändra denna komponent.

De presenterades med fyra alternativ: Split (öka handelsavgiften till 0,22%), Burn (0,22%), Big Split (0,25%) och Big Burn (0,25%). Som nämnts valde användare den senare som också ger en avgift på 0,17% för likviditetsleverantörer och håller PancakeSwaps avgift under den “tradition 0,3%” som används av sina konkurrenter, enligt en officiell post. Migreringen kommer också att lägga till följande:

(…) vi skapar en ny uppsättning LP-token, och våra gårdar och utbyte kommer att börja stödja den nya typen istället för de gamla.

Investerare med tokens på detta bör bör vara medvetna om att de slutar få belöningar för den ”gamla typen av LP-token. Istället kommer belöningarna att flyttas till de nya. Användare måste ta ut sina tokens från alla PancakeSwap-produkter och lägga till likviditet med den nya token för att åter satsa på nya gårdar för att behålla sina belöningar. Teamet bakom utbytet tillade:

Vi kommer också att göra en ny uppsättning gårdar med samma belöningar och tokenpar som de gamla. De gamla gårdarna slutar ge belöningar, så du måste överföra till de nya för att hålla jordbruksavkastningen.

CAKE handlas till $ 26,85 med en förlust på 2,9% i det dagliga diagrammet. I vecko- och månadsdiagrammet har CAKE 17,1% respektive 144,9% vinst.

PancakeSwap CAKE CAKEUSDT
CAKE med måttliga förluster i det dagliga diagrammet. Källa: CAKEUSDT Tradingview

Source link

Related posts

Biden Administration utvecklar Cryptocurrency Regulation – Treasury för att ge riktning till SEC – Regulation Bitcoin News

Bitcoinguide

Pocketcoin (PKOIN) Decentraliserad Social Token Trading Competition Belöningar fördubblades precis på Bilaxy – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Kraken Boss förväntar sig att Crypto-företag ska ersätta banker inom decenniet

Bitcoinguide