Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

P2P crypto escrow-plattform Escaroo lägger till insatsfunktion från Moonstake »CryptoNinjas


Moonstake, en staking pool-protokollplattform, tillkännagav idag ett partnerskap med Escaroo, en nyckelfri blockchain-baserad peer-to-peer-escrow-tjänst som erbjuder en avancerad smart kontraktslösning för högprofilerade enskilda och kommersiella kunder inom fastigheter, flyg och marina rymden.

Genom detta strategiska samarbete kommer Moonstake att möjliggöra stakingfunktionalitet för Escaroo-spärrplattformen; ge sina användare ett nytt sätt att kontrollera och tjäna med sina kryptovalutor.

Genom att integrera plattformspaketplattformen kommer Escaroo-användare snart att kunna tjäna passiva inkomster från insatser inom Cardano- och Tezos-ekosystemen.

”Att lägga till insats på vår plattform är en naturlig utveckling för Escaroo, eftersom det ger våra kunder möjlighet att sätta sina pengar i arbete för dem. De kan nu tjäna en procentsats på allt de spelar, vilket skapar en passiv inkomstflöde på sina investeringar. Att kunna samarbeta med Moonstake för att förverkliga denna vision var inte bra. ”
– Frank Pira, grundare och VD för Escaroo

Escaroo

Med målet att hjälpa människor att hantera kryptotransaktioner på ett säkert sätt; Escaroo använder sina egna smarta kontrakt för att underlätta transaktioner där medel endast frigörs när alla parter är överens.

Detta gör det möjligt för Escaroo-användare att hålla pengar säkert inom ett unikt skapat smart kontrakt som är irreversibelt när det har skickats till blockchain och endast kan nås av de inblandade parterna.

Transaktioner är värd för en offentlig blockchain, så en, inte ens Escaroo, har förmågan att få tillgång till medel utanför de villkor som de berörda parterna ställer, vilket ger kontrollen över pengarna tillbaka i användarens händer.

Lawrence Lin. VD för Moonstake

”Investerare, särskilt i kryptorummet, letar alltid efter säkerhet och lönsamhet utan att äventyra deras egen bekvämlighet. Vi hjälper gärna Escaroo till att möjliggöra insättning på deras uppskattade spärrplattform så att Escaroo-användare inte bara kan njuta av säkra transaktioner utan också tjäna på sina inaktiva medel på DeFi-plattformen de väljer. Med ett brett urval av PoS-mynt och attraktiva avkastningsgrader från våra högkvalitativa insatspooler är vi övertygade om att användarna kommer att vara nöjda med sin insatsupplevelse på Escaroo som drivs av Moonstake. ”
– Lawrence Lin, VD för MoonstakeSource link

Related posts

Capitalise.ai och Eightcap tillkännager strategiskt partnerskap

Bitcoinguide

Market Outlook for Q2 2021

Bitcoinguide

StoneXs vinstkapital avvecklar valutaföretag i Storbritannien

Bitcoinguide