Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

‘Ossification is Dupid:’ Bitcoin Development Controversy Strikes ‘Speedy Trial’ Taproot Activation – Technology Bitcoin News


Den välkända mjukvaruutvecklaren Luke Dashjr är mitt i kontroverser om hur man uppgraderar Bitcoin-nätverket för att lägga till Taproot-protokollet. Bitcoin Core-utvecklare vill uppgradera med “Speedy trial”, vilket gör att gruvarbetare kan driva igenom funktionen. Luke Dashjr vill dock uppgradera på ett annat sätt och anser att förslaget är en “attack mot Bitcoin” eftersom det är “inte bra” ur hans perspektiv.

Bitcoin-utvecklare hittar kontroverser över Taproot-aktivering

Bitcoin-utvecklare har avslöjat “Snabbt teststöd för versionbits # 21377”, som syftar till att implementera Taproot via BTC-mineraktivering. Aktiveringen skulle “Börja snart: strax efter lanseringen av programvara som innehåller denna föreslagna aktiveringslogik kommer noder att räkna block mot 90% tröskel som krävs för att låsa in taproot”, säger David A. Hardings beskrivning.

'Ossification is Dupid:' Bitcoin Development Controversy Strikes 'Speedy Trial' Taproot Activation

Ett stort antal utvecklare har deltagit i “Speedy trial” -konversationen inklusive programmerare som Jeremy Rubin, Sjors, AJ Towns, Max Hillebrand och Michael Folkson.

“Snabb rättegång slogs samman till bitcoin-kärna”, mjukvaru- och Bitcoin-utvecklaren Ben Carman twittrade den 14 april 2021.

Luke Dashjr svarade på Carmans tweet och sa: ”Gemenskapen kom till enighet om BIP8. Dessa utvecklare ignorerar det och driver sin egen agenda istället. Det är en attack mot Bitcoin, inte bra. ”

Ben Carman instämde inte och sade: ”[I] håller inte med, utan detta skulle vi fortfarande cykla över aktiveringsmetoder. Jag tycker att de saker ni gör med UASF-klienten fortfarande är bra, dock rätt skyddsnät. ”

En annan Bitcoin-utvecklare, Jeremy Rubin sa till Dashjr att om han hade rätt i den här frågan skulle det inte spela någon roll.

“Även om det inte spelar någon roll, är det fortfarande ett brott mot gemenskapens förtroende för Bitcoin Core,” Dashjr svarade.

Cobra: ‘Lite farligt att köra olika konsensusregler’

Efter skämten på Twitter, Dashjr släppte sin egen “Bitcoin Core 0.21.0 build” och bitcoin.org-ägaren Cobra sa att han var förvirrad.

“Jag är förvirrad, vad händer?” Kobra frågade. “Taproot-aktivering”, svarade Dashjr till bitcoin.org-ägaren. ”Ja, men det är lite farligt att köra olika konsensusregler, inte sant? Jag menar att det här är ett biljoner dollar nätverk nu, ”Cobra sa till utvecklaren. ”Förstöring är dumt och självmord,” Dashjr insisterade.

“Luke genomför en personlig vendetta på gemenskapens bekostnad,” en person sa i Dashjrs Twitter-tråd. “Den bästa analogin jag kan tänka mig är ett barn som kastar ett anfall”, tillade han. Dashjr svarade på uttalandet och stressad: “Det är en lögn.” “Det är ingen lögn, det passar bara inte din berättelse”, personen påpekade.

Bitcoin (BTC) -nätverket har inte sett någon större uppgradering sedan Segregated Witness och Segwit2x-fiaskot tillbaka 2017. Det har sagts på grund av den situationen, det kan vara svårt för BTC-samhället att dela upp kedjan framöver.

'Ossification is Dupid:' Bitcoin Development Controversy Strikes 'Speedy Trial' Taproot Activation

Detta är inte Luke Dashjrs första inträde i kontroverslandet, eftersom han har gjort ett antal kontroversiella uttalanden om Segwit och till och med pratat om att krympa Bitcoins blockstorlek ner ännu lägre än 1 MB per block.

“Så det visar sig (inte så förvånande) att spammare missbrukar Segwits blockstorleksökning för att få en fördel jämfört med legitima Bitcoin-användare,” Dashjr insisterade den 17 september 2019. “Att minska blockstorleksgränsen kan återbalansera denna orättvisa fördel / dåliga incitament som Segwit har skapat”, tillade han då.

Vad tycker du om kontroversen kring aktivering av Taproot och Luke Dashjrs uttalanden nyligen? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

AJ Towns, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Core 0.21.0, Blockstorlek, Cobra, kontrovers, David A. Harding, Jeremy Rubin, Luke Dashjr, Max Hillebrand, Michael Folkson, Segregated Witness, SegWit, Segwit2X, Sjors, Taproot , Taproot-aktivering, UASF

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Fondförvaltaren Bill Miller säger att Bitcoin inte är en bubbla – BTC går in i mainstream när efterfrågan växer snabbare än utbudet – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Möt de projekt som din framtida själv beklagar ignorerar

Bitcoinguide

Berkshire Hathaway’s Charlie Munger hittar Bitcoin ‘motbjudande och i motsats till civilisationens intresse’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide