Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Oslipad och enzympartner för att ge ett mer effektivt försäkringsförslag för DeFi »CryptoNinjas


Enzyme, en plattform för förvaltning av blockchain-tillgångar, har meddelat ett nytt partnerskap med Unslashed, ett protokoll som möjliggör skapandet av strukturerade försäkringsprodukter, för att bygga ut ett nytt kapitaleffektivt DeFi-försäkringsprotokoll – vilket gör att säkerheter kan tjäna en avkastning utöver standardpremier och USF-gruvdrift.

Nyligen avslöjade sin version 2, Enzyme erbjuder allt man behöver för att köra en säker och kapitaleffektiv strategi. Förutom att stödja ett stort utbud av tillgångar ansluter Enzyme till hela DeFi vilket gör det möjligt att skapa en strategi och tjäna en avkastning på den effektivt.

“Uslashad nådde mer än $ 100 miljoner i TVL under en privat lansering. De som känner till Unslashed vet att detta är den smartaste designade försäkringsinfrastrukturen som finns i DeFi. Kapitaleffektiviteten i dess design fungerar som en vinnare för försäkringsgivare, försäkringsköpare och intressenter. ”
– Enzymteamet

Den osäkra metoden för försäkring

Unslashed fokuserar på att bygga ett protokoll som möjliggör skapandet av strukturerade försäkringsprodukter som kallas “Buckets” – en Bucket är en mångsidig samling försäkringar som är noggrant utformade, utvärderade, prissatta och sammanställda för kapitalleverantörer att teckna.

Varje Bucket har olika riskprofiler, innehåller olika policyer och genererar olika avkastning. I traditionell ekonomi kallas liknande produkter ILS. De erbjuder en avkastning som inte är korrelerad till marknaden samtidigt som de skapar en nödvändig bro mellan finans och försäkring.

Unslashed tillhandahåller försäkringar för smarta kontraktsrisker, validator slashing (PoS-nätverk), utbyteshackar, stablecoin-pinnar och mer. Detta kombineras med ett kvalitativt och kvantitativt tillvägagångssätt som täcker flerdimensionella blockchain-risker för att säkerställa att policyköpare alltid skyddas.

Politikskydd är bara lika bra som den process som ligger till grund för det. Skadeprocessen med Unslashed är opartisk och är beroende av oberoende bedömare och skiljemän. Detta garanterar att anspråk behandlas rättvist och på ett icke-diskretionärt sätt.

Den sista delen av en framgångsrik försäkringsmarknad är kapitaleffektivitet. Försäkringsgivarna sitter på stora mängder kapital från försäkringsgivarna. Att låta det kapitalet sitta och samla damm är bara inte effektivt.

Det är här Enzym kommer in …

Enzym som ett naturligt val av infrastruktur

Enzyms DeFi-infrastruktur stöder över 200 tillgångar och är ansluten till alla typer av protokoll. Enzymvalv kan hantera utlåning, AMM-pooler (t.ex. Uniswap- och Curve-pooler), staking (t.ex. Curve LP-tokens eller helt enkelt ETH), halvautomatiserade jordbruksstrategier, hävstång och mer.

Den modulära och utdragbara designen gör det möjligt för team som Unslashed att bygga bredvid och utöka protokollet till ett nytt användningsfall som gör det möjligt för dem att gå till marknaden mycket snabbare och till en bråkdel av kostnaden.

Genom att utnyttja Enzyme som infrastruktur – Unslashed kan luta sig till Enzymes nätverk av utvecklare och säkerhetsexperter (Enzyme Council, Chain Security, PWC och Open Zeppelin), lägga ut underhållsbördan och frigöra sig för att fokusera på att bygga ut deras försäkringsprotokoll.

Varför tillhandahålla kapital (garanterat) på Unslashed idag?

Att tillhandahålla kapital för att teckna skopor på Unslashed erbjuder en rad fördelar inklusive:

 • Skoporna diversifierar risken – Försäkring i krypto behöver försäkringsgivare och ingen vill lägga alla sina ägg i en korg – särskilt med tanke på de tekniska hindren för att förstå hur kryptosystem fungerar. Om försäkringsgivare inte kan lockas, kan inga trovärdiga garantier mot riskerna i krypto realiseras. Diversifieringsrisk är en lösning som sprider risk och gör det mycket bekvämare att teckna genom skopor.
 • Partnerskap med enzym hjälper till att växa Bucket’s kapital med enkla jordbruksstrategier som är sammansatta – Genom att fördela kapitalet i skoporna via enzym kan det tjäna en avkastning. Enkla jordbruksstrategier med sammansatt avkastning kan generera så mycket som 20% avkastning på ETH vilket redan skapar en extra säkerhetsbuffert om anspråk utlöses men också innebär att Bucket kan förbli lönsamt även om flera anspråk görs.
 • Tjäna premier från omslagsköpare – Premie som betalas av försäkringsköpare läggs också till i Bucket och lägger till ytterligare en inkomstström till kapitalleverantörer.
 • Vinst från ett generöst kapitalbrytningsprogram som äger rum i upp till tio år – Unslashed har lanserat ett generöst kapitalbrytningsprogram som pågår i upp till tio år.

Fördelar med att köpa omslag på Unslashed

Fördelarna med att köpa täckning på det kombinerade systemet Unslashed och Enzyme inkluderar:

 • Billigare premier – Med den kapitaleffektivitet som erhölls från att ansluta till Enzyme kunde vissa icke-snedställda premier nu ha råd att komma ner.
 • Överkapacitet för öppenhet och riskhantering – Den sammanslagna metoden hjälper till att diversifiera risker och öka försäkringskapitalet. Enzymsystemet ger full insyn i hur kapitalet distribueras och användarna kan jämföra detta mot hur mycket täckning som köptes. Unslashed-modellen ger användarna tillgång till låga försäkringspremier och starkare säkerhetsgarantier. Hittills var det möjligt att bara få en eller annan i DeFi. Partnerskapet Unslashed, Enzyme innebär att användare inte längre behöver välja mellan de två.

Oskadad gemenskap benefits

 • Empower Unslashed genom att göra det möjligt för dem att gå till marknaden med en säker och sofistikerad produkt på en bråkdel av tiden.
 • Erbjud högre avkastning till kapitalleverantörer, i ETH, utöver kapitalgruvbelöningen och premierna som tjänas in i ETH. Detta kan möjliggöra en nästan fördubbling av den totala avkastningen på ett hållbart sätt.
 • Gör det möjligt för dem att fokusera på produkter (olika försäkringsprotokoll) och göra sina olika riskbedömningar perfekta.
 • Tillåter dem att fokusera på tillväxt och marknadsandelar utan bördan att upprätthålla kapitalförvaltningsprotokollet och säkerhetsöverväganden
 • Snabbare tillväxt kan vara bättre för USF-token.

Enzymgemenskap benefits

 • Att föra ett nytt användningsfall till Enzyme som hjälper till att växa tillgångar under förvaltning (AuM).
 • Arbeta med experter inom försäkringsområdet istället för att enzym försöker bygga ut detta användarfall själva.
 • Direkta fördelar för MLN-token (vid implementering av MIP7).

Nästa steg

Unslashed kommer sedan att köra detta genom sin styrningsprocess, varefter kapitalutplaceringen kan börja. En bro mellan de två protokollen har redan byggts och granskats fullständigt av Chain Security.Source link

Related posts

Hur marknadsdata driver mäklare

Bitcoinguide

Bitcasino.io lägger till Cardano (ADA) -token till sin spelplattform »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Analys: FX-handlare i detaljhandeln deponerades i februari mer än de drog sig tillbaka

Bitcoinguide