Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Oracle-lösningen Umbrella Network lanserar framgångsrik IDO på Polkastarter »CryptoNinjas


Umbrella Network, en samhällsägd oracle-lösning för att driva decentraliserad finansiering och blockchain-baserade applikationer, meddelade idag att det framgångsrikt genomfört ett första decentraliserat utbyteserbjudande, eller IDO, på Polkastarter.

Genom att få stort intresse från communitymedlemmar, användare och kryptoentusiaster resulterade listan av Umbrellas UMB-token den 9 februari i en av de största IDO-erna hittills på Polkastarter, ett kedjedecentraliserat utbyte (DEX) som är byggt på Polkadot-nätverket. .

Genom att genomföra sitt erbjudande tog Umbrella medvetna steg för att säkerställa ett starkt deltagande till rättvisa priser med en begränsad koncentration av tokens bland de största innehavarna och belönades med en stark uppvisning. Företaget såg sitt samhälle av unika UMB-innehavare växa till över 6 000 under de fyra dagarna efter noteringen – med en öppen insats på cirka 8 miljoner dollar under de första tolv timmarna efter evenemanget.

Paraplynätverk

Genom att använda en delegerad samförståndsmodell för bevis på insatser som hjälper till att säkerställa kostnadseffektiv, pålitlig och säker överföring av data; Umbrella Networks oraklesystem är helt decentraliserat och har noder som individuellt kan validera tusentals transaktioner till det pris som krävs för att bekräfta en enskild transaktion i andra nätverk.

I ett uttalande citerade företagets grundande partner, Samuel Kim, det starka deltagandet i Umbrellas IDO som mer bevis på att det vädjade till en växande publik av människor som tror på fördelarna med decentraliserad styrning och plattformar och som visar på snabb tillväxt för projektet.

”Efter framgången med vår IDO är vi ännu mer glada över paraplynätverkets framtid. Detta erbjudande är ytterligare ett viktigt steg för att föra decentraliserade orakelnätverk till en bransch där efterfrågan på högkvalitativ extern data växer exponentiellt, säger Kim. “Vi tror starkt på styrkan i samhällsstyrning och decentraliserade lösningar, och vi kommer att använda detta kritiska ögonblick för att gå vidare mot nästa steg i Umbrella Network’s evolution.”

Genom att understryka det stora intresset för projektets uppdrag, mottog Umbrella Polkastarter IDO cirka 110 000 ansökningar för endast 1000 slumpmässigt utvalda platser, som var vitlistade för att säkerställa att bots inte stör distributionsprocessen. Totalt fick 625 vittlistade sökande slutligen tokens under den slutliga försäljningen, vilket gjorde det möjligt för var och en av dem att köpa upp till 400 dollar i UMB.

Paraply fick initiala investeringar från NGC Ventures, LAO, CMS Holdings och flera andra.Source link

Related posts

Tokocrypto lanserar sitt första indonesiska DeFi-projekt på Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Uppsala tillhandahåller krypto AML-lösning för sydkoreanska utbyten Coin & Coin »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Ubitquity-team med VeChain på blockchain-drivna verktyg för titelindustrin »CryptoNinjas

Bitcoinguide