Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

OptionRoom Listing på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande plattform för digital tillgångshandel byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av OptionRoom-token (ROOM) under paret USDT / RUM den 13 april klockan 13:00 UTC.

OptionRoom är ett användarstyrt oracle- och prognosprotokoll byggt på Polkadot. OptionRoom kan fungera som en OaaS – Oracle som en tjänst där oracle-förfrågningar löses genom styrning. Oracle-förfrågningar kostar en avgift och ett lösningsincitament betalat i RUM, belönat för att begära lösare.

OptionRoom tillåter användare att skapa och delta i evenemangsderivat kopplade till verkliga resultat genom samförstånd om styrning. OptionRooms uppdrag är att skapa ett självständigt protokoll med flera användningsfall som drivs av samhället. Genom att belöna ärliga protokolldeltagare och straffa dåliga aktörer syftar OptionRoom till att skapa en styrning som är kopplad till den verkliga världen utan att förlita sig på externa dataströmmar.

OptionRoom har tre kritiska särskiljande produktfunktioner. De erbjuder unika användarincitament, ett verkligt decentraliserat mänskligt orakel och gränslösa prognosmarknader som beslutas av styrning.

Prognosmarknadsprojekt har ofta användbarhetsproblem när det gäller deras användarupplevelse. För att lösa detta har OptionRoom anställt ett begåvat UX-designteam för att ge en sömlös upplevelse till både nya och erfarna användare.

ROOM-token används som en betalningsmetod för att skapa prognosmarknader och oracle-förfrågningar och används också för att belöna användare för deltagande i protokollet.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande krypto- och digital tillgångs finansiell plattform som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om OptionRoom

OptionRoom är ett användarstyrt oracle- och prognosprotokoll baserat på Polkadot. OptionRoom har förmågan att fungera som en OaaS – Oracle som en tjänst där oracle-förfrågningar löses genom styrning.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://www.optionroom.finance/

Twitter: https://twitter.com/option_room

Telegram: https://t.me/OptionRoom

Blogg: https://optionroom.medium.com/


Detta är ett pressmeddelande. Läsarna bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Japans speljätte Nexon köper 1 717 bitcoins – företaget säger att BTC ‘erbjuder långsiktig stabilitet och likviditet’ – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Cardano Price raderar Breakout Pop med hälften, möter björniga H&S-risker

Bitcoinguide

Över 4 miljarder dollar i Bitcoin-alternativ kommer att löpa ut fredag, BTC-derivatmarknader är fortfarande skumma – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide