Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

OlympusDAO Fundamentals exploderar, hur OHM-innehavare gynnar


På bara tre veckor har OlympusDAO infödda token OHM gått från $ 812 till $ 1639, i skrivande stund. I 30-dagarsdiagrammet har token 74,2% vinst och 55% vinst i 7-dagarsdiagrammet. Protokollets grundläggande fortsätter att växa i en imponerande takt och kan ge ytterligare vinster.

OlympusDAO OHM
OHM rör sig i sidled i det dagliga diagrammet. Källa: Coingecko

Data delad av OlympusDAO avslöjade en ökning av antalet OHM-innehavare. Under 1 000 i slutet av mars 2021 har denna mätning mer än dubbelt så mycket i april och ligger på 3 300. Under de senaste 30 dagarna har OHM-innehavare ökat exponentiellt.

OlympusDAO OHM OHMUSDT
Källa: Dune Analytics via OlympusDAO

Teamet visar också en ökning av metoden Risk-Free Value of Treasury Assets, som används för att mäta minimivärdet av OlympusDAO-tillgångar. Som laget sa, ”oavsett var priset är; detta går platt eller upp ”. Mätvärdet är i skrivande stund 2,807,363 DAI och har gått paraboliskt sedan 21 aprilst.

OlympusDAO OHM OHMUSDT
Källa: Dune Analytics via OlympusDAO

Marknadsvärdet på finansiella tillgångar, relaterat till OHM: s prisutveckling, uppgår till 25 147 479 miljoner dollar och har haft en liknande tillväxt den senaste månaden. 90% av OHM: s utbud har, som teamet sa, konsekvent satts med “3,3” som den dominerande investeringsstrategin.

Följaktligen har protokollen Total Value Locked (TVL) ökat efter att de sjönk i slutet av mars. Sedan dess ökade mätvärdet med den senaste veckan såg den snabbast växande. OlympusDAO registrerade 150 miljoner dollar i TVL. Teamet sa följande om potentiella belöningar för investerare:

Saker ser inte ut som de kommer att släppa upp för dessa spelare när som helst; OHM som väntar på att distribueras till spelare är nu 20 gånger mer än OHM-insats, vilket säkerställer minst 50 000% APY under de närmaste sex månaderna.

OlympusDAO OHM
Källa: Dune Analytics via OlympusDAO

OlympusDAO Likviditet på väg upp

Ytterligare data pekar mot en likviditetsackumulering på protokollet. Poolen för handelspar DAI / OHM och OHM / DAI har ökat och gått från $ 3 miljoner vid protokollets lansering till $ 28 miljoner, i skrivande stund. 83% av poolens likviditet ägs, vilket teamet klargjorde. De lade till följande:

Detta ägande är så att externa LP-skivor ska kännas ganska bekväma att distribuera i poolen. En betydande risk från en likviditetsleverantörs sida är att alla andra drar och att de slutar hålla påsen. Denna risk minimeras avsevärt när protokollet har en majoritetsandel.

OlympusDAO har skapats som ett algoritmiskt valutaprotokoll och har skapat en mekanism som använder tillgångssäkerhet som en leveransbegränsning. Deras ursprungliga token OHM präglas av den likviditet som tillhandahålls i DAI eller OHM-DAI LP skickas till protokollet. Som den anonyma användaren “Shadow” förklarade har protokollet varit designad för att skydda sina investerare:

OlympusDAO bevarar din köpkraft genom att omvärdera din insats OHM. Omgradering är inget annat än att prägla ny OHM som betalas till spelarna. Rebasen visas som en procentuell ökning av den insatta OHM per epok (8h). APY är bara den auto-sammansatta rebasen under ett år.

Source link

Related posts

Miljardärer bildar en blockchain-rådgivande kommitté för NBA – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Det är då Bitcoins bull-run kommer att avslutas, säger stor gruvarbetare

Bitcoinguide

Bitcoin-prisnos $ 5K, varför BTC kan förlänga förluster

Bitcoinguide