Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

OKExChain samarbetar med Cosmostation för att möjliggöra säker insats


OKExChain, världens första handelskedja skapad av den kända kryptoderivatutbytes- och handelsplattformen OKEx har samarbetat med Cosmostation för att ge en säker spelmiljö till sitt samhälle. Det senaste partnerskapet är bland många OKExChain har gått in när ekosystemet fortsätter att registrera snabb tillväxt.

Expansionen av OKExChain stöds av många partners inklusive plånboksleverantörer, smarta kontraktsgranskare, DeFi dApp-utvecklare och blockchain-säkerhetsspecialister. Cosmostation är en populär valideringsleverantör på företagsnivå och applikationsutvecklare för slutanvändning som specialiserat sig på DeFi-lösningar. Den kan integreras sömlöst med olika proof-of-stake-nätverk på Tendermint Engine och Cosmos SDK.

Tillkännagav partnerskapet med Cosmostation, VD för OKEx Jay Hao, ”Vi är mycket imponerade av det arbete som OKExChain-teamet hittills har gjort för att bygga ut sitt ekosystem för att göra det så robust och användarvänligt som möjligt. Vi har sett flera stora partnerskap redan detta kvartal och är glada att välkomna Cosmostation som en betrodd nodoperatör på OKExChain. Med sitt dedikerade fokus på handel cementerar OKExChain sin roll som en seriös utmanare i DeFi-ekonomin. ”

I OKExChain-ekosystemet kommer Cosmostation att fungera som en valideringsnod för att stödja insatsprocessen. Integrationen kommer som ett välkommet tillskott, vilket gör det möjligt för användare att tjäna belöningar genom att sätta in den ursprungliga OKT-token. Förutom att vara en nodvaliderare, kommer Cosmostation också att tillhandahålla olika säkra, användarvänliga verktyg som icke-vårdande webb- och mobilplånböcker och den allmänt använda Mintscan Block Explorer för Cosmos-SDK-baserade nätverk.

För att ge en felfri upplevelse för användare som vill lansera dApps och digitala tillgångar på OKExChain, har plattformen ombord Chains Guard, Beosin, Certik, PeckShield, KnownSec och Chaitin som partners sedan början av året, med mer på väg framöver dagar. Som ett resultat är OKExChain på väg att skapa en branschstandard, mycket skalbar öppen källkod blockchain med en fullständigt granskad kodbas som är motståndskraftig mot nästan alla säkerhetshot.Source link

Related posts

Ternoa (CAPS), överför dina minnen och privata data tack vare Blockchain – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Den här veckan överfördes en enda enhet 10 000 BTC förvärvad 2013 – Bitcoin Nyheter

Bitcoinguide

Rapporterar att Bitcoin Creator är en internationell drog- och vapenhandlare

Bitcoinguide