Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

OKEx, MXC tillkännager $ 40 miljoner investeringar i Solana Ecosystem


Viktiga takeaways

  • Solana Foundation har samarbetat med OKEx och MXC för att starta två investeringsfonder.
  • Fonderna kommer att få in 40 miljoner dollar i kapital för att stödja projekt som bygger på Solana.
  • Solana har nyligen lockat ett antal nya projekt till sin plattform.

Dela den här artikeln

Solana Foundation får stöd från två stora branschaktörer.

Crypto utbyter tillbaka Solana

OKEx och MXC fördubblas på Solana.

Kryptovalutabörserna har samarbetat med Solana Foundation över två fonder för att vårda tillväxten i blockkedjans ekosystem. Fonderna kommer att få in 40 miljoner dollar nytt kapital.

Antonaly Yakovenko, ordförande för Solana Foundation, berättade för Crypto Briefing att kedjan har haft snabb tillväxt, särskilt i det decentraliserade finansutrymmet. Han sa:

”Vårt fokus är att erbjuda bästa möjliga upplevelse till användare, team som bygger på Solana och partners i ekosystemet. Solana Foundation kommer att fortsätta att stödja innovativa nya tillvägagångssätt för DeFi runt om i världen. ”

Summan på 40 miljoner dollar kommer att stödja det växande antalet lag som bygger på Layer 1-kedjan. Projekt kommer att kunna få tillgång till resurser och få hjälp med publicitet, godkännanden och marknadsföring.

Många lovande lag har distribuerat sin kod på Solana under de senaste månaderna, eftersom vikten på Ethereums gasavgifter fungerar som ett hinder för bredare antagande. Höghastighetskedjan kan hantera transaktioner för en bråkdel av en cent, vilket är en stark kontrast till Ethereum idag. I februari lanserade den automatiserade marknadsföraren Raydium på plattformen och lockade snabbt 160 miljoner dollar i låst värde. Ett nytt förslag föreslog att det Ethereum-inhemska projektet SushiSwap skulle kunna flytta till Solana genom Raydium.

Serum, Terra, Tether och Chainlink, bland andra, kör redan på kedjan.

Stödet från två viktiga branschaktörer är ytterligare ett positivt tecken för Solanas framtid. OKEx och MXC är två av Asiens största kryptovalutabörser och behandlar miljarder dollar i daglig volym. Sam Bankman-Fried, rådgivare till Serum och en av Solanas viktigaste förespråkare, berättade för Crypto Briefing att han var “mycket upphetsad över att se några av de viktigaste aktörerna i krypto förbinda sig att bygga ut den mest ambitiösa visionen för Web3.”

Utbytena kommer att fokusera på att hjälpa projekt som bygger på kedjan. OKEx har kallat sin fond Block Dream Fund, med fokus på projekttillväxt och utveckling. Enligt pressmeddelandet kommer en del av MXC: s arbete att ge “vägledning till projekt som vill komma åt de institutionella och detaljhandelsmarknaderna i Asien.”

Med ett börsvärde på drygt 3,5 miljarder dollar är Solanas SOL-token för närvarande den 29: e största kryptovalutan. Det handlas till $ 13,15.

Utlämnande: I skrivande stund ägde författaren till denna funktion ETH och flera andra kryptovalutor. De hade också exponering för SUSHI i ett kryptovalutaindex.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

SEC blockeras från att se Ripple Execs personliga bankregister

Bitcoinguide

Mask Network Readying Token Release, Airdrop Inbound

Bitcoinguide

Instadapp lanserar Governance Token, introducerar “DeFi Smart Layer”

Bitcoinguide