Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

OIN Staking On AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat lanseringen av sin insättningstjänst för OIN token (OIN) den 16 apr klockan 13:00 UTC.

AscendEX innovativa staking-produkt gör det möjligt för användare att delta i staking och tjäna belöningar direkt på plattformen. OIN går med i en växande portfölj med anmärkningsvärda tokens inklusive DOT, ATOM och XTZ. AscendEX kommer att få valideringsbelöningar genom att köra en OIN-nod som sedan skickas vidare till satsande användare.

OIN är den första DeFi-plattformen som tillhandahåller likviditetsbrytning genom deras decentraliserade börs och en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan expanderar till andra toppplattformar genom kedjekapacitet. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem, vilket öppnar upp för alla nuvarande DeFi-rymdspelare. OINs engagemang för DeFi återspeglas i dess trekantiga uppdrag: att bli porten till DeFi, främja DeFi-industrin och växa DeFi-rymden till mognad.

OIN-ekosystemet bygger på det andra lagret av OINChain, vilket ger det kedjekapacitet och tillgång till olika offentliga kedjor. Detta ger ett kraftfullt verktyg för att lägga en stark grund för framtida användningar. Baserat på Ontologys nätverk ansluter deras plattform först med Ontology-ekosystemet för att utvidga sin ursprungliga plattform: OIN-Swap, OIN-Wallet, OINDAO, USDO stabilt mynt och OIN-Lend. Som ett resultat kommer tillgången till deras ursprungliga plattform att ökas massivt genom bryggtekniken, vilket öppnar upp andra offentliga kedjor, inklusive Ethereum-nätverket.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om OIN

OIN är den första DeFi-plattformen som tillhandahåller likviditetsbrytning genom deras decentraliserade utbyte, liksom en låneplattform som börjar med Ontology-plattformen och i slutändan utvidgas till andra toppplattformar genom tvärkedjefunktionalitet. OIN kommer att bygga bryggtekniken för att sömlöst integrera Ethereum i sitt ekosystem och öppna upp för allt nuvarande DeFi-utrymme.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://oin.finance

Twitter: https://twitter.com/FinanceOin

Telegram: https://t.me/OIN_Finance_Eng

Blogg: https://medium.com/oin-finance


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Hur de du älskar mest vill se Bitcoin misslyckas – Bitcoin-nyheter presenteras

Bitcoinguide

Japansk regulator syftar till att implementera FATF-regler mot kryptoföretag 2022 – Reglering Bitcoin News

Bitcoinguide

TNC lanserar UAE-baserad Exchange Platform Aladdin Exchange – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide