Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Occam.fi samarbetar med Bondly för att utöka DeFi- och NFT-funktioner på Cardano


Occam.fi, en decentraliserad startplatta designad för Cardano-ekosystemet, och Bondly, ett interoperabelt bärbart swap-protokoll som ger nästa generation av icke-fungibla token (NFT) -skapare, meddelade idag ett nytt strategiskt partnerskap.

Tillsammans kommer organisationerna att utforska utvecklingssynergier inom den växande NFT-marknaden för Cardano, en blockchain-plattform för bevis på insats. Målet är att förbättra sina DeFi-funktioner; samtidigt som projekt av hög kvalitet läggs fram via OccamRazer och Bondly Launchpads.

”Bondly har framträtt som en NFT-ledare och tillsammans trodde vi vårt partnerskap; och i förlängning är Cardano-ekosystemet en naturlig passform. Tillsammans kommer vi att sträva efter möjligheter att inkubera NFT-startups och föra projekt av hög kvalitet över vår respektive lanseringsplattans infrastruktur. ”
– Mark Berger, ordförande för Occam Association

Bondly + OccamRazer

I slutet av 2020 tillkännagav IOHK, ingenjörsföretaget bakom Cardano, ett partnerskap med Bondly, med Dan Friedman, en affärsutvecklingschef på IOHK; tjänar som rådgivare till Bondly-teamet.

”Genom en kombination av våra NFT-funktioner och Occam.fis DEX- och launchpad-teknik; varje samarbetsprojekt kommer att inrättas för flerkedjig framgång. Vår djupa erfarenhet av NFT-marknaden passar naturligt för att snabbt växa den outnyttjade potentialen för NFT inom Cardano-ekosystemet. ”
– Brandon Smith, VD för Bondly

Bondly har samlat djup erfarenhet på NFT-marknaden, ett tillväxtområde men ändå outnyttjad potential för Cardano. Som nämnts ovan förväntas det att de bästa och mest störande NFT-projekten kan påskyndas via IDO-höjningar på OccamRazer Launchpad.

OccamRazer har byggts med Cardano-ekosystemet i åtanke som det viktigaste insamlingsmedlet och katalysatorn för Cardano DApp-universum som ännu inte kommer att utvecklas. Det finns ett antal dödande funktioner i OccamRazer. Dessa härrör från lösningens tvärkedjiga karaktär, intelligent styrskiktsdesign, bredden och djupet på tjänster som är bundna av Occam-paraplyet, efterlevnad och reglerande verktygslådor, plus Cardano-ekosystemets stora storlek och vikt.

Källa:
OccamRazer vitbokSource link

Related posts

Crypto Exchange Bybit lägger till bankveteran till efterlevnadsteamet

Bitcoinguide

One Man’s Art Is Another Man’s … Expensive Crypto Token

Bitcoinguide

Världen efter Brexit. Vilket EU-land kommer att bli den nya CFD-huvudstaden?

Bitcoinguide