Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Occam.fi Ecosystem – Den första startplattan och likviditetslösningen för Cardano – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. OccamRazer är ett decentraliserat insamlingsfordon, eller startplatta, med ett komplett utbud av efterlevnads- och RegTech-verktyg samt funktionsrikt UX som passar för en mängd olika insamlingsprofiler, som fungerar som nyckeln som låser upp Cardano-ekosystemens likviditet.

Eftersom AMM-baserade fordon för decentraliserad insamling, såsom IDO: er, är kända för att vara dåligt anordnade på grund av extrem volatilitet, front-running och oförmåga att återspegla krångligheterna i insamlingsprocessen, introducerar Occam.fi en ny familj av protokoll. Kontinuerliga och diskreta karaktär, dessa protokoll skulle fylla denna nisch och erbjuda smarta kontraktsfordon utformade för olika användningsfall för insamling, privata och offentliga, över- och underskrivna, fungibla och på annat sätt.

Occam Association

Occam.fi tar aldrig den korta och enkla vägen, och det är därför OccamRazer startar inte ensam. Förutom OccamRazer kommer Occam.fi-ekosystemet att stödjas av en snart lanserad DEX- och kreditmarknad och ett enda styrskikt som styrs av en väl genomtänkt DAO-bas.

Occam-ekosystemet och dess kodbas kommer att granskas oberoende av ledande blockchain-säkerhetsföretag. Occam har redan åtagit sig en granskning genom schweiziskt baserade Skalbara lösningar, som kommer att göras tillgängligt inom kort, och de kommer också att ordna ett antal andra revisioner under större utvecklingsmilstolpar efter behov.

Detta ekosystem kommer att drivas av OCC, en symbol som möjliggör ett antal unika mekaniker och kraftfulla flöden av intäktsgenererande verktyg till sina innehavare.

OCC föreslog token-mekanik och -verktyg

För att stödja Occam-ekosystemet kommer OCC-token också att lanseras. OCC-token tillåter åtkomst till premiumlikviditetspooler, och token kommer också att användas för staking. OCC kommer också att möjliggöra kontinuerlig diversifiering av ekosystemet, vilket gör det möjligt för Occam Association att investera en del av ett projekts tilldelning tillbaka i ekosystemet – med intäkterna luftdroppade till OCC-symboler. Den här funktionen ensam, unik för Occam, öppnar en kaskad av belöningsgenererande möjligheter för både tokeninnehavare och ekosystemdeltagare – så att Occam blir ett blomstrande, självbärande och välmående ekosystem.

Om du deltar i en likviditetspool och tar ut din likviditet kommer transaktionsavgiften du betalar att fördelas mellan de som finns kvar i poolen och stimulera en långsiktig insatsekonomi. Det finns också planer på att lägga till luftdroppar av tokens som samlar kapital genom OccamRazer-pooler till innehavare av OCC-token.

Många av er undrar kanske vilka Cardano-komponenter som används för att utveckla Occam-ekosystemet? Naturligtvis kommer OCC först att lanseras för handel – på grund av den nuvarande bristen på tillgänglig handelsinfrastruktur på Cardano – som ett ERC-20-token. Men som ett Cardano-fokuserat ekosystem kommer det också att lansera OCC samtidigt som ett Cardano-inbyggt token, vilket säkerställer tvärkedjig fungibilitet genom den skräddarsydda bron när den går framåt. Mer om detta kommer snart. OCC-token kommer först att vara tillgänglig via Balancer LBP-fordon och sedan UniSwap. Mer information om detta kommer att ges under de följande veckorna.

Det bör dock inte försämra det faktum att Occam-ekosystemet utvecklas med Cardano i åtanke. Det kommer att påskynda och stödja projekt som bygger på Cardano via OccamRazer, och visionen är nära anpassad till Cardano-samhället.

Ett komplett DeFi-ekosystem för Cardano

OccamRazer är en kraftfull, funktionsrik och intelligent utformad lösning som har kommit precis i tid för att revolutionera hur decentraliserade projekt samlar in och byter kapital. Occam erbjuder prisvärda, säkra och snabba lösningar för projekt som bygger på Cardano, utan att bortse från lagstadgade krav. Varje användare kommer att kunna delta i en säker och kompatibel miljö och använda alla typer av tillgångar i ett harmoniskt och incitamentsbaserat ekosystem.

Håll ögonen öppna för kommande information om Occams unika funktioner, och också för att ta reda på mer om den första produktionsbryggan för att få smidig migrering av likviditet från Ethereum till Cardano. Se till att du följer de sociala mediekanalerna, och var först med att ta reda på när den når milstolpar för utveckling och starta OCC-token!


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

VICTORIA VR skapar en levande, andande VR-metavers på Blockchain

Bitcoinguide

Bidens SEC-ordförande Gary Gensler avslöjar policyer för Bitcoin och Crypto-reglering – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

FUN Token Set för potentiell uppåtriktad när Binance lanserar $ 250.000 handel konkurrens

Bitcoinguide