Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Nytt Suez-protokoll för att stimulera muddring, erbjuda digitala samlarobjekt och dela avgiftsintäkter – Blockchain Bitcoin News


I sin senaste salva för att åtgärda världens mest problem, lägger Kucoin till ett helt nytt mynt till sin utbytesplattform. Det innovativa Suez-protokollet är utformat för att hålla världens viktigaste vattenvägar öppna och förhindra framtida handelsblockeringar och kommer att belöna ägare i leenden. För tidigt?

Fast besluten att hjälpa till att bekämpa framtida handelsblockeringar, avslöjar Kucoin Suez-notering

Med alla ögon på Suezkanalen efter en nästan veckolång blockering som avbröt den globala handeln och spikade containertransportpriserna, är ett kryptoprojekt banbrytande för att säkerställa att dessa störningar snabbt kan åtgärdas.

Med titeln Suez Token (SUEZ) hyllas detta nya initiativ av branschevangelister och globala handelsexperter som silverkulan för att magiskt lösa alla framtida kanalblockeringar. Den här multifunktionella blockkedjan är perfekt för att ta itu med nästa Suez-incident för en primär notering på Kucoin, känd för att ta upp och komma projekt till sin utbytesplattform.

Interagerar med detta otrevliga nya projekt

Denna mycket interoperabla blockkedja fungerar på en konsensusmekanism för bevis för muddring. När nästa båt blockerar den globala handeln kommer detta mynts hållbara ansträngningar effektivt att säkerställa att muddring och grävning kan stimuleras att reagera, vilket håller flödet av viktiga varor intakt. Muddrar som tar bort ett ton silt kommer att belönas med 50 SUEZ-mynt.

SUEZ fungerar som SRC-20-verktygsmarkeringar, och det anonyma teamet bakom projektet planerar att så småningom överföra dem i förhållandet 1: 1 till den kommande Suez-kedjan när mainnet är live. I enlighet med nuvarande trender kommer plattformen dessutom att ha en NFT-präglingsplattform, med tre minnes-NFT: ar som redan är präglade och redo för auktion.

Kucoins utbytesplattform kommer att hantera tokenauktionen genom sin primära noteringstjänst. Suez Token-teamet har skisserat att 50% av auktionsintäkterna kommer att avsättas för att förbättra Suez-miljön, med ytterligare 30% på väg mot en NFT-fond och de återstående 20% fördelas till tokeninnehavare.

Tokeninnehavare med mer än sex SUEZ-mynt i plånboken har rätt till en bit på 50% av kanalen som tar ut avgiften dagligen. Ännu bättre, innehavare som samlar mer än 10 000 polletter kommer att få 20% rabatt på vägtullar när de reser med långsam båt genom en av världens mest vitala men ändå otrevliga vattenvägar.

Ivriga deltagare kan få mer information om försäljningen, som pågår från 1 april till 3 april, från Suez Tokens Twitter-konto eller Kucoins nyhetsinlägg.

Är Suez Token avsedd att bli nästa Dogecoin? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Morgan Stanley lägger till Bitcoin i 12 investeringsstrategier för fonder – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Belgiens energiministers Twitter-konto hackat – Falsk Ethereum Giveaway annonserad – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Ethereum besöker $ 2 000, varför tjurarna inte görs än

Bitcoinguide