Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Nya data visar Bitcoin fångade nettovinster under sex månader i rad – marknadsuppdateringar Bitcoin News


Enligt Bloqports senaste data har bitcoin, som slutade mars månad med en total vinst på 29%, nu varit i grönt i sex månader i rad. Uppgifterna visar också att kryptotillgångens värde nästan har fördubblats från dess slutkurs i december 2020 på 29 383 dollar till sitt nuvarande värde 58 647 dollar. Med denna körning har bitcoin redan överträffat många andra tillgångar inklusive guld.

Nya data visar Bitcoin fångade nettovinster under sex månader i rad

En institution-Fueled Bull Run

Som framgår av forsknings- och analysföretagets data, BTCs nuvarande körning började i början av Q4 2020, en period som sammanfaller med ökade rapporter om institutionella investerare som förvärvar kryptotillgången. Som rapporterats av Bitcoin.com News hade Microstrategy och Square Inc startat en ny våg av stora företag och hedgefonder som köpte in kryptotillgången. Till exempel tillkännagav Square Inc den 7 oktober 2020 att de hade konverterat 1% av kontantreserverna (eller 50 miljoner dollar då) till BTC. Sedan dess har fler företag inklusive Elon Musks Tesla avslöjat sina BTC-innehav.

Under tiden, eftersom fler institutionella investerare och stora företag fortsatte att avslöja sina BTC-positioner, ökade kryptotillgångens värde. Till exempel, efter att ha registrerat en nettovinst på 28% under oktober, ökade kryptotillgången med 43% i november och ytterligare 48% i december.

BTC: s näst bästa körning

I december månad gick också BTC förbi sin 2017/18 rekordhöga nivå på knappt 20 000 USD. På samma sätt har BTC vuxit med tvåsiffriga siffror under de första tre månaderna 2021 med januari månad som noterade minst vinst.

Nya data visar Bitcoin fångade nettovinster under sex månader i rad

Enligt Bloqports uppgifter är det dock bara tredje gången bitcoin registrerar nettovinster under sex månader i rad eller mer. Samma körning sågs tidigare 2012, mellan april och september. Det är dock perioden från november 2012 till maj 2013 då BTC registrerade sju månatliga nettovinster i rad.

När det gäller de värsta perioderna för kryptotillgången visar uppgifterna att BTC hade några av sina mindre fantastiska ögonblick under 2011 och 2018.

Tror du att BTCs månatliga nettovinster kan gå utöver det nuvarande rekordet på sju månader i följd? Berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Spanska ekonomiministeriet föreslår att man skapar en finansiell kundombudsman för kryptorelaterade frågor – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

NYDIG registrerar sig för en Bitcoin ETF, Morgan Stanley utsågs till en deltagare i SEC-arkivering – Bitcoin News

Bitcoinguide

Kommande fallskärmar representerar den sista biten som behövs för att slutföra Polkadot Puzzle – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide