Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ny Token Launch hoppas att överbrygga Ethereum och Tezos


Viktiga takeaways

  • Wrap-protokollet tillåter användare att överföra sina Ethereum-tokens till Tezos blockchain på ett decentraliserat sätt.
  • Enligt Bender Labs omvandlar Wrap-protokollet ERC-20-tokens till FA2 – Tezos enhetliga standard för multitillgångstoken.
  • Efter lockande tokenbelöningar kan Wrap vara till nytta för Ethereum-användare som vill dra nytta av Tezos ekosystem och vice versa.

Dela den här artikeln

Bender Labs lanserar en ny token och ett protokoll för att stimulera användningen av en ny bro mellan Ethereum och Tezos.

Wrap Protocol Bridges Ethereum, Tezos

Wrap Protocol tillåter användare att överföra sina Ethereum-tokens till Tezos blockchain.

Med hjälp av bron kan användare generera 1: 1-representationer av Ethereum-tokens på Tezos blockchain. Wrapping möjliggör överföring av värde mellan två blockkedjor med inkompatibla tokenformat. Ett populärt exempel är Wrapped Bitcoin (WBTC), som är en representation av Bitcoin på Ethereum.

Enligt Bender Labs konverterar Wrap-protokollet ERC-20-token till FA-2 – Tezos enhetliga flertillgångstokenstandard.

I det här fallet skulle en användare låsa sin ERC-20-token i Wrap-protokollets kontrakt och generera en FA-2-token på Tezos med en 1: 1-representation. Utöver att skapa en bekväm bro mellan de två nätverken kan användare också tjäna den inbyggda WRAP-token för att delta.

Det finns totalt 100 miljoner tokens som distribueras varje vecka mellan Signer Quorum (50%), protokollanvändare (40%) och utvecklingspoolen (10%). Kvorumet är en sammanslutning av fem enheter som säkrar inslagningsmekanismen. Dessa enheter inkluderar Bender Labs, Bake N Rolls, Blockscale, MadFish och Baking Bad.

Användare kan tjäna WRAP helt enkelt genom att lägga in olika ERC-20-tokens med hjälp av protokollet. Vissa omslag är mer lukrativa än andra.

Distribution av WRAP-token
Distribution av WRAP-token. Källa: Bender Labs

Token liknar olika Blue-chip DeFi-tokens, som också fungerar som en styrningstoken och tillkommer avgifter för innehavare. Varje gång nätverket används debiteras 0,15% och distribueras mellan innehavare (0,1%), undertecknare (0,04%) och utvecklingspoolen (0,01%).

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Oracle Tokens Chainlink, Band Protocol Surge to New Highs

Bitcoinguide

MicroStrategy planerar ytterligare $ 690 miljoner Bitcoin-injektion

Bitcoinguide

MakerDAO-användare börjar prägla DAI med verkliga tillgångar

Bitcoinguide