Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Nvidia lanserar GPU Lineup riktad mot Ethereum Miners


Viktiga takeaways

  • Nvidia har meddelat en rad gruvfokuserade GPU: er.
  • Uppställningen innehåller fyra varianter som kommer att finnas tillgängliga med utvalda Nvidia-partners som ASUS och MSI.
  • Företaget vill tydligt skapa en åtskillnad mellan dess olika produktlinjer genom beslutet.

Dela den här artikeln

Nvidia har tillkännagett en ny GPU-serie utformad speciellt för utvinning av Ethereum-kryptovalutan.

CMP för gruvarbetare, GeForce för spelare

Nvidia har uppgett att dess Cryptocurrency Mining Processors (CMP) kommer att finnas tillgängliga i fyra varianter: 30HX, 40HX, 50HX och 90HX, med varje nummer ungefär enhetens hashhastighet i MH / s. 90HX-varianten har den högsta Ethereum-hashhastigheten (86 MH / s), medan 30HX-varianten har den lägsta hashhastigheten (26 MH / s).

Produkterna kommer att finnas tillgängliga från utvalda Nvidia-partners som ASUS, Colorful, EVGA, Gigabyte, MSI, Palit och PC Partner. Varianterna 30HX och 40HX kommer att finnas tillgängliga under Q1 2021, medan 50HX och 90HX kommer att finnas tillgängliga under Q2 2021.

Nvidia har betonat att man vill skapa en tydlig åtskillnad mellan sina spel- och gruvklientbaser. CMP-linjen med GPU: er saknar skärmutgångar, har förbättrat luftflöde och har lägre toppkärnspänning och frekvens för att förbättra gruveffektiviteten. Under tiden kommer RTX 3060-kortet som inte bryts med programvara som upptäcker och sänker hashhastigheten med hälften.

Genom att göra detta hoppas företaget att förbättra tillgängligheten av sina GeForce-produkter, som är inriktade på spelare, medan dess CMP-sortiment kommer att uppfylla gruvarbetarnas behov.

Under de senaste 30 dagarna har ETH-token från Ethereum ökat med svindlande 54,2%. Ethereum närmar sig snabbt 2 000 dollar. För närvarande är priset på ETH 1 934,98 dollar.

I skrivande stund hade denna författare Ethereum (ETH).

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Nästan hälften av de 25 bästa aktierna har band till krypto

Bitcoinguide

Cardano redo för flyktighet som Bulls Grapple för kontroll

Bitcoinguide

Ethereum Scaling Solution Optimism Försenar lanseringen till juli

Bitcoinguide