Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Nr 1 NFL Draft Pick Trevor Lawrence sätter sin signeringsbonus i kryptovalutor, uppskattat till ett värde av 24 miljoner dollar – Utvalda Bitcoin-nyheter


Nr 1 NFL Draft Pick Trevor Lawrence har enligt uppgift omvandlat hela sin signeringsbonus till kryptovalutor via kryptoföretaget Blockfolio. Lawrence är det övergripande toppvalet i 2021 National Football League. Hans signeringsbonus uppskattas till cirka 24 miljoner dollar.

NFL Draft Pick Trevor Lawrence konverterar signeringsbonus till kryptovalutor

Clemsons quarterback Trevor Lawrence valdes som nummer 1 totalt i NFL-utkastet 2021 av Jacksonville Jaguars på torsdag kväll.

6-fot-6, 220-pundaren har samarbetat med kryptohanterings- och handelsplattform Blockfolio där han enligt uppgift har omvandlat sin inloggningsbonus till kryptovalutor. Lawrence twittrade förra veckan: ”Pumpade för att meddela att jag gick med i Blockfolio. Glada att hjälpa till att föra samman dessa två världar. ” Han sa också:

När det gäller min kryptoportfölj ville jag ha en långvarig partner i det utrymme som jag kunde lita på.

Nr 1 NFL Draft Pick Trevor Lawrence sätter sin signeringsbonus i kryptovalutor, uppskattat till ett värde av 24 miljoner dollar

Enligt Dealbook, “quarterbackens första betalning gjordes uteslutande i kryptotoken som överfördes direkt till hans Blockfolio-konto.” Medan företaget inte avslöjade villkoren i avtalet, noterade en talesman att Lawrens signeringsbonus “redan var värt mer på söndag än när den deponerades på fredag ​​kväll.” Publikationen tillade att “Framtida betalningar kommer att göras i vilken kombination av dollar och krypto som Lawrence väljer.”

Betalningen som deponerades på fredagen konverterades enligt uppgift till tre kryptovalutor: bitcoin (BTC), ethereum (ETH) och solana (SOL).

Även om beloppet för Lawrens inloggningsbonus inte avslöjades uppskattar Spotrac att det är 24,1 miljoner dollar.

Nr 1 NFL Draft Pick Trevor Lawrence sätter sin signeringsbonus i kryptovalutor, uppskattat till ett värde av 24 miljoner dollar

Dessutom twittrade Sam Bankman-Fried, VD för kryptovalutautbyte FTX som förvärvade Blockfolio förra året: ”Grattis till att vara Trevor Lawrence. Vi har en överraskning åt dig – kolla ditt Blockfolio-konto för 25 000 USD i SOL. Ikväll är på krypto, tack vare dig. ”

Ett växande antal professionella idrottare har valt att få betalt i bitcoin. Efter Russell Okung som konverterade hälften av sin lön på 13 miljoner dollar till BTC konverterade NFL-spelare för Kansas City Chiefs Sean Culkin 100% av sin lön till bitcoin. Tidigare denna månad sa NBA-laget Sacramento Kings att det kommer att erbjuda spelare möjlighet att få betalt i kryptovalutan.

Vad tycker du om att Trevor Lawrence konverterar sin sångbonus till kryptovalutor? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Trevor Lawrence, Twitter

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

2 turkiska kryptobörser undersökta för bedrägeri efter att centralbanken förbjudit kryptovalutanvändning för betalningar – utbyten Bitcoin News

Bitcoinguide

Fastighetsmilliardären köper Bitcoin, accepterar BTC för hyrabetalning i sina bostads- och detaljhandelsfastigheter – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Kanada har godkänt två Bitcoin-ETF: er först börjar börja handlas idag – Bitcoin News

Bitcoinguide