Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

NODE40 samarbetar med Sovos för att erbjuda paket med kryptoskatt och efterlevnadstjänster »CryptoNinjas


NODE40, utvecklare av NODE40 Balance, en blockchain-bokföringsplattform, tillkännagav idag ett partnerskap med skatteprogramvaruföretaget Sovos för att erbjuda en allomfattande svit av skatte- och efterlevnadsautomatiseringstjänster för kryptotillgångsleverantörer.

Sovos är den största privata arkiveringen till IRS för skatterformer i 10-serien. NODE40 spårar livscykeln i kedjan och utanför kedjan för digitala tillgångar för skatte- och granskningsändamål.

”När vi letade efter ett företag för att tillgodose skatteinformationens rapporteringskrav för våra företagskunder såg vi att samarbeta med branschen bäst. Ingen förstår komplexiteten kring överensstämmelse med regeringen bättre än Sovos. ”
– Perry Woodin, VD för NODE40

Det ökade intresset och efterfrågan på decentraliserad finansiering fokuserar behovet av en efterlevnadslösning skräddarsydd för att passa banker, kapitalförvaltningsföretag och andra traditionella finansinstitut som vill erbjuda sina kunder exponering för denna växande tillgångsklass.

”IRS har ännu inte tillhandahållit tydliga riktlinjer för sina krav på Form 1099 för kryptovaluterapportering, men det betyder inte att investerare kan vänta med att rapportera om sina digitala tillgångar, och de förväntar sig att deras tjänsteleverantörer levererar den skatteinformation de behöver för att följa. Tillsammans ger Sovos och NODE40 leverantörer av virtuella tillgångstjänster en fullständig lösning för skatteinformation, inklusive viktiga kostnadsunderlag som hjälper deras kunder att förstå hur de ska rapportera sina kryptorelaterade intäkter till IRS och övervinna utmaningarna med efterlevnad av digital skatt. ”
– Wendy Walker, Solution Principal på SovosSource link

Related posts

Blockchain-övervakningsleverantör PARSIQ integreras med kryptovärdet Hex Trust »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Match2Pay Crypto Payment Gateway Nu tillgänglig i Praxis Cashier

Bitcoinguide

Köper institutionella investerare Altcoins? XRP, ETH-produkter blir populära

Bitcoinguide