Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

NFTs kommer att bo i Uquid Shop som NFTD – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. Giltig butik, den största e-handelsplattformen för digitala tillgångar är redo att köpa och sälja digital konst, socialt och digitalt innehåll, copyrightprodukter och digitala produkter involverar icke-fungibla tokens (NFT). Okvida icke-fungibla tokens är kända som NFTD.

Planerat att äga rum 2021 kommer Uquid NFTD-projektet att vara det första i fältet av NFT, där användare kan ge en unik identitet och lista sina spelströmmar, TikTok-videoinnehåll, Youtubers-videor, CD-skivor och skivor och copyright innehåll och sälj det. I en Uquid-butik med en sammanslagning av NFT till en e-handelsbutik blir det lätt att köpa eller sälja tillgångar.

Hur är det användbart?

NFTD är en typ av kryptografisk token som representerar en unik tillgång och dessa är de tokeniserade versionerna av digitala eller verkliga tillgångar. De fungerar som verifierbara bevis på äkthet och ägande inom ett blockchain-nätverk. NFT är inte utbytbara med varandra och introducera brist på den digitala världen.

”NFTD är ett smart NFT-stormarknadssystem för digitala produkter. I det här smarta shopping, säljare och varje produkt de säljer identifieras som en unikt tokenID. När transaktionen är klar kommer köparens ägande att göra det bekräftas omedelbart. “

NFTD-tokeninformation – Binance Smart Chain

NFTD-protokollet drivs av Uquid. Detta är ett verktygstoken på Binance Smart Chain.

Några av de viktiga fördelarna med Binance Smart Chain inkluderar:

  • Billiga transaktionsavgifter som når så lågt som 1 cent.
  • Hög prestanda med ett nätverk som kan producera ett block var tredje sekunder.
  • Ett nätverk av större kryptoprojekt som redan samarbetar med BSC.

Varför är NFTD nödvändig?

För närvarande köper på online shopping system. säljaren skickar endast produkten direkt till köparen men ger inte tydligt bevis på att produkten ägs. Ibland minskar varornas värde om köparen senare vill sälja dem till någon annan. Med NFTD löses problemet, varje transaktion slutförs den Uquid shop innehåller bevis på ägaren med de varor du köpte.

Använd fall av NTFD

  1. Upphovsrättsprodukter: Poesi, romaner, filmer och videor, målningar,

Fotografier, skulptur, arkitektur och sånger, koreografi, ljud inspelningar

  1. Socialt och digitalt innehåll: Youtube-videor, Tiktok-videoinnehåll,

Livestreamer-innehåll och tweets och sociala medier

  1. Digitala produkter: Datorprogramvara, spel & antivirus, påfyllning

Prenumeration, kupong, kuponger och presentkort

Hur man säljer Youtube, Tiktok-videor på Uquid NFT Shop

Om Uquid

Uquid Marketplace är en pionjär inom att bygga broar mellan Defi och e-handel. September 2020 med lanseringen av Uquid Defi Betalningsservice. Det möjliggör ett snabbt och öppet köp av mer än 40 000 digitala produkter via Uquid Shop-portalen. Med ett åtagande att föra krypto nära och enkelt för alla. Uquid kommer att fortsätta att utvecklas och lovar att integrera tusentals fler fysiska produkter till 2021.

NFTD-plattform : nft.uquid.com

Webbutik: shop.uquid.com

Facebook: uquidcard

Twitter: uquidcard

Instagram: shop.uquid


Detta är ett pressmeddelande. Läsarna bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Varför Ethereum kan korrigera till 1 750 $ innan en ny ökning

Bitcoinguide

En steg-för-steg-guide för att skapa och sälja icke-fungibla tokens byggda med Bitcoin Cash – Technology Bitcoin News

Bitcoinguide

Efter Tesla finns det ytterligare ett stort turkiskt konglomerat som går in i krypto

Bitcoinguide