Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

NFT Alley samlar $ 1 MUSD för att bygga Indias första NFT-marknadsplats med flera kedjor


NFT Alley, en ny marknadsplats som lanserar Indiens första multikedjemarknad inom den virtuella ekonomin, har framgångsrikt säkrat finansiering från de bästa investerarna inom branschen. Det samlade totalt $ 1 miljoner i sådd, privata och offentliga rundor.

Anmärkningsvärda investerare, inklusive Amesten Capital, AU 21 kapital, X21 Digital, Moonwhale Ventures, deltog i finansieringsrundan. Med stöd av dessa högkvalitativa investerare anser NFT Alley sig lycklig och kommer också att få strategisk vägledning från grundarna av berömda indiska ekosystemprojekt i sitt obevekliga bud på att föra NFT till mainstream-adoption.

NFT Alley Marketplace lovar att vara mångsidig, en “one-stop-shop”För prägling, inköp och försäljning av digitala samlarobjekt, stöd för lokala artister och överbrygga klyftan mellan intäktsläckage och inkomst för artister och samlare globalt.

Den globala marknaden för NFT har fortsatt att växa med ökad fart från fjärde kvartalet 2020. NonFungible hade rapporterat att NFT: s försäljning under första kvartalet 2021 översteg 2,1 miljarder dollar, vilket motsvarar mer än 2100% tillväxt från föregående kvartal, vilket registrerade 93 miljoner dollar i NFT: s försäljning. Branschen är inte längre bara för spekulativa vinster utan driver nu värdeskapande över sektorer.

Medgrundare av NFT Alley Abhijith Dattatreya, säger att företaget kommer att använda den senaste finansieringsrundan för att bygga eleganta och intuitiva produkter för att tillgodose de stigande behoven hos en interoperabel NFT-lösning som gör det möjligt för användare att utbyta värde över kedjor med förbättrad likviditet. Bidragen främjar också en strategisk relation och främjar regionala marknadsföringsinsatser för att driva NFT till mainstream-adoption.

Med introduktionen av nya medel har NFT Alley som mål att skapa en plattform som främjar en personlig upplevelse för sina användare genom ett intuitivt och elegant användargränssnitt. NFT Alley uttrycker tacksamhet till alla investerare för deras stöd under hela resan och ger en uppskattning till hela samhället. Förtroendet och stödet driver företaget att nå högre höjder.Source link

Related posts

Ny FATF-vägledning tillämpar regleringsstandarder på decentraliserade utbyten, Defi och NFT: er – Bitcoin News

Bitcoinguide

Blockchain-företaget ber Nevada-staten om tillstånd att bygga en krypto ‘Smart City’ i Storey County – Blockchain Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Steadies nära $ 60K, varför BTC kunde överstiga $ 62K

Bitcoinguide