Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Nexus Mutual erbjuder DeFi-försäkring till en annan Bitcoin-utlåningsplattform


Dela den här artikeln

Bitcoin-utlåningstjänsten Hodlhaut har samarbetat med Nexus Mutual och skapat ett smart avtal på Ethereum för att ge sina investerare försäkringsskydd.

Hodlnaut köper NXM Pool

Centraliserad finansiell serviceplattform Hodlnaut har gått samman med Nexus Mutual för att ge försäkringsskydd upp till $ 6,7 miljoner till en premie på 2,6%.

Företagen distribuerade ett smart Ethereum-kontrakt Hodlnaut Custody Cover för att erbjuda täckning till Hodlnaut-användare i händelse av mer än 10% förlust av hack eller stöld eller tillbakadragande av mer än 90 dagar. Hodlnaut har utlovat 1 miljon dollar i eget kapital till partnerskapet.

En stor del av kapitalet kommer att användas för att sätta NXM i det smarta kontraktet för att teckna försäkringen.

Dessutom, Hodlnaut har tillkännagett $ 110.000 NXM i avkastningsodlingsbelöningar för smarta kontraktets tidiga spelare.

Hugh Karp, grundare av Nexus Ömsesidigt, skrev till Crypto Briefing:

”Detta partnerskap är ytterligare en demonstration av hur öppna finansiella produkter på Ethereum ger byggstenarna för fantastiska kundupplevelser. Hodlnaut-användare har ett enkelt sätt att skydda sig själva medan Nexus Ömsesidiga medlemmar kommer att dra nytta av ökad distribution. ”

Nexus Mutual utökade nyligen verksamheten utanför blockchain för att täcka centraliserade börser som Coinbase, Kraken, Gemini och Binance. Partnerskapet markerar ytterligare en affärssammanfogning mellan centraliserade tjänster och DeFi-ekosystemet.

Hodlnaut ger ränta på Bitcoin, Ethereum och två stallmynt i USDC och USDT genom att låna ut till institutionella marginalhandlare. I april 2019 fick plattformen en investering på 100 000 dollar från Antler för att starta projektet.

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin vid tidpunkten för pressen.

Dela den här artikelnSource link

Related posts

Proxy Bitcoin-ETF: er i US Killing Grayscale Premium

Bitcoinguide

TIME Magazine Auctions “Is God Dead?” Omslag i NFT-samlingen

Bitcoinguide

Christie’s Pioneers First Major Digital Art Auction With Beeple NFT

Bitcoinguide